Changes

Ojoj nu är det en hel del på gång! På jobbet händer grejer, det skall omstruktureras en smula och så fick jag rummet!! Han valde mig bland fem andra tjejer (om man ska tro honom) att hyra så det känns görbra. Och vet ni att det sjukaste är att jag flyttar imorgon! Pang bom! Jag är både glad och lite nervös men sååå lättad att snart ha lyckats fly från hostlet!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Grattis gumman! Gud va skönt att du får ett eget krypin där du kan sova, chilla och pusta ut ifred. Saknar dig!! Om en månad kommer vi! :-) DET ska bli sååå kul. Pussar, kramar o kärlek! /M

Svar: Åååååh det känns underbart, det är lite lyhört här men det är ingenting emot hur jag har haft det. En sån lättnad.Jag längtar så tills ni kommer!! Måste bara hitta på en massa kul saker osm vi skall göra ;) Puss och käärlek från din gumma!
Dickany

2013-01-09 @ 16:53:36
Postat av: nicole

Grattis!!! Vart är det nånstans?!

Svar: Bethnal Green (5 min från stationen med buss), ett område i östra London som är nära typ Hackney, Dalston och Shoreditch och det är inte så himla illa! Det är inom zonen med lägsta pris för public transportation och tar mig typ 45 min till jobbet dörr till dörr. Så det är toppen :')
Dickany

2013-01-10 @ 00:19:21
Postat av: nicole

Nice!Jag vet precis var det är! Jag har spenderat mkt tid i Hackney, min faster bodde där förut! <3!

Svar: nej, coolt! Gillar det stället :)
Dickany

2013-01-10 @ 23:36:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0