Snart ärre finbesök som gäller...

...jag fattar ärligt talat inte att tiden går så fort. Kan tala om att redan nästa helg kommer en skön drös med härligt folk och veckan efter det kommer ju mamma med fina systrar! Längtar efter er ALLA!
 
ÅH, måste börja planera och boka bord lite här och var och såna grejor.
 
Jag mår lite bättre nu tackar som frågar, har kört två kurer med Night Nurse, en igår och en när jag kom hem från jobbmötena och man sover faktiskt riktigt bra på det. Att jag har sovit hela dagen gör också att jag känner mig mycket kryare nu, ska bara fortsätta så så lär jag vara frisk till imorgon. Funtar på att handla lite grönsaker och grejer och laga nån nyttig mat men jag oooorkaaar inte haha.
 
Plus att jag aldrig fattar hur man gör med gasspisar. Det är ju sjukt läskigt och alla har dem här.

Godnatt allesammans

Grej jag brukar drömma ofta: att jag ska åka finlandsbåt, MEN! Jag hamnar i en slags stor, läskig hamn där det finns typ en miljon båtar och så tar jag fel på tiden och hittar inte osv. Störig dröm va? Drömmer den säkert 1 gång i månaden minst, senast natten till igår.
 
Natten till idag drömde jag om Maaary, jag drömde att hon åkte till stockholm över dagen och jag följde med och så hann jag inte träffa nån men vi åkte Arlanda Express och där fanns det sängar och en liten sjukstuga! Haha riktigt flummigt. Drömmer ganska ofta om resor också, att jag typ planerar in nåt med kort varsel och sen typ
1. Glömmer bort hur man gör på en flygplats
2. Tar fel på tidem
3. Missar att ta ledigt från jobbet så att jag typ måste ljuga haha jag skulle faktiskt aldrig göra så.
 
Ja hörrni, det var ett litet febrigt inlägg från mig. Nu ska jag hälla i mig lite Night Nurse och hoppas att det hjälper till imorgon. Skulle vilja sova bort hela dagen men har 2 möten på jobbet och sen måste jag ju till banken IGEN. HAHA alltså det är nåt med mig och Londonesiska banker. Det är typ inte meningen att jag ska ha pengar eller vad?
Grannarna har ett mycket spännande gräl, kvinna på våningen över håller att vråla ut sin ilska för fulla muggar. Undrar så vem hon skäller på. OBS att det är inte vrål som på något sätt kan tolkas som nödrop, då hade jag faktiskt ringt snuten, men hon skäller på någon med avgrundshat i rösten. Det här är förresten Night Nurse, som ska rädda mig ifrån onda sjukdomar. FAN vad jag är varm och svettig nu. Man var tvungen att fråga efter detta för de har det bara bakom disk och så fick man svara på om man har astma och såna där saker. Men det har inte jag yaay så nu kör vi godnatt

TRÖTTT

Gud vad jag är slut! Var ju på audition idag och det gick väl helt OK, det kan dröja innan beskedet kommer för det kan tydligen behövas folk till kommande projekt så de vill inte avskriva en helt om de inte är säkra på att de inte vill gå vidare någonstans med en och ja, vill de inte de så är väl inte det hela världen. Lång och krånglig mening men ni fattar nog. Det är iaf en TV-kanal det gäller och det vore ju såkalrt kul att testa. Men vi får se!
 
Tog en promenad i Camden efteråt och gick tillbaka till det där stället med helt fantastisk vegetarisk thailändsk buffé, alltså det är verkligen makalöst (OBS inte smaklöst), stället heter Quing Buffet och ligger på Kentish town road precis vid camden town underground station. Hett tips! Det billigaste alternativet är att ta en liten takeawaybox för 3.50 som ändå rymmer en hel del men vill man bli helt proppmätt kan man välja en större alternativt äta där för 5.90. Äta där kan vara bra någon gång för då får du ju chansen att testa allt så du vet vad du vill välja nästa gång. Kör du takeaway kan du alltid gå till vattnet och äta, det är myzigt. Supergott i vilket fall. Och lite gömt, så det är inte sådär jobbigt mycket folk.
 
Jag köpte, i camden, en väska till mig och en present till en kompis som fyller år idag.
 
Nu har jag fått nackspärr, vad trevligt.
 
Känner inte riktigt för att jobba, det blåååser och jag skulle helst av allt vilja sova hela kvällen. Börjar bli lite krasslig tror jag så jag handlade lite Night Nurse (medicin som ska verka över natten och göra att man känner sig fräsch som en nyponros och inte alls sjuk) och kör på det ikväll.
 
Juste haha jag fick mitt bankkort idag! Yaay. Dock har de stavat mitt namn fel på kortet, ska väl knata in och kolla upp det inom kort men just nu känner jag att det inte gör så mycket. Yay! Jag har ett konto på riktigt haha, inga pengar på det än dock men det kommer ;)

Det blir en sån här tråkig bild igen..

 
...men jag är så kass på att fota när jag hittar på saker. Jaja.
 
Skriver ett litet inlägg nu fast jag egentligen inte riktigt hinner, hehe, ska hem till en kompis som jag nästan har skrivit 2 låtar tsm med. Vi ska jobba lite på det och kolla film och så. Kanske dricka en öl, vem vet. Trevligt värre!
 
Igår var jag bakis på jobbet men det gick bra ändå. Spike, en urgullig kille som kommer och gör ett trick på spikmatta ibland i foajén för att locka in fler besökare, tröstade mig. Sen hängde jag lite med en kompis, tog en prommis och en kaffe och det ver trevligt. Han skulle visa mig Big Ben för jag hade inte sett den trodde jag men så när vi kom dit insåg jag att jag visst hade varit där fast utan att fatta att det var den, haha! Gud jag är så disträ ibland. Men det var ju ett praktigt ur.
 
I lördags var jag hemma hos han jag ska träffa idag med, vi började på låtarna och drack öl och lyssnade på musik och pratade om allt möjligt. Trevligt! Vad gjorde jag i fredags? Juste, drog till Borderline och hängde med Olly (han som jobbar i repan på hostelet och tröstar mig med Indie-musik). Ja men jävlar vad späckat det har varit. Men det är kul hörrni! Så det ska va! Hade ju varit lagom roligt om mitt liv stannade upp och blev tråkigt här med. Då skulle jag fan bli deprimerad på riktigt.
 
Ja ja, annars då? Den här veckan blir rätt hysterisk den med, idag blire skriva låtar (fast det är svårt tycker jag, har liksom en spärr som jag måste jobba bort), imorgon jobb och sen repa med funk/soul/rock-coverbandet, onsdag en audition för en grej (alltså förlåt men jag kan faktiskt inte skriva vad det är trist nog men håll tummarna för det vore kul som fan om det gick bra) och sen jobb och nåt som jag har glömt av tyvärr, torsdag möte på jobbet och sen kommer jag att behöva öva låt-texter hela dagen, och gud sen ere helg igen. Tiden går så fort. JÄVLAR vad klockan går nu ska jag springa iväg.
 
PUSS skriver snart igen jag lovar (till dig Nicole haha puss och hoppas det går bra med halsen!)

Yaay

Är hemma och vänder en sväng nu och tänkte bara säga hej! Var ute igår efter jobbet med min polare som jobbade i repan på hostlet, vi drog till Borderline och dansade till bra indiemusik och sen sov jag hos en annan polare som var där. Nu ska jag hem till ännu en polare och vi ska lira lite gitarr och sjunga och kanske dricka ett, eller två, glas ÖL (Pontiak-referens hehe). Hoppas ni mår bra i iskylan, här var det en skvätt sol idag och en handfull plusgrader! Rätt soft. Hare!

Vavarejagtänktepå...

Vafan! Störigt. Det var ju nåt jag skulle skriva!
 
Jo, hahaha, en sak fattade jag inte om The Room-visningen (filmen som utsågs till världens sämsta och bl a är skriven, regisserad, castad och pröjsad för av en och samme man - som även är huvudrollsinnehavaren - Tommy Wiseau) och det är att Tommy himself kommer att vara på plats för att svara på fråger och skriva autografer!! Tycker ni att jag ska be honom att skriva "You're tearing me APART Caroline" eller "Oh hai doggie"? Tough call.

KAAAAALLT

Jaja jag vet vad ni tänker. Ni har minsann minus nitton grader där borta och kanske till och med ännu mer men vet ni att det struntar jag i just nu för som jag skrev för ett tag sen så blir det så fruktansvärt kallt INNE i husen här! Jag har på mig tre tröjor och långkallingar och tofflor och mössa and it just won't cut it.
Såhär arg blir jag när jag fryser så väldigt
 
Jahaja. Trökigt väder-inlägg. Så kan det gå. Men jag blir lite gladare nä jag tänker på att jag ÄNTLIGEN har lyckats skaffa ett konto och att det var så smidigt den här gången. Haha jag behövde inte ens nåt jävla brev för att bevisa min adress.
 Tsk tsk tsk

Jahahadå!

Jodå hörrni, nu ÄNTLIGEEEEN har det fixat sig med banken! Lloyds blev det och det verkar vara en helt OK bank, väldigt trevliga, hade en superrolig kille som hjälpte mig med allt och nu har jag bankkonto! Folkets jubel!
 
Som jag har längtat efter att kunna skriva det här inlägget. Nu jävlar, det var nog det sista riktigt tråkiga som skulle göras! Då är allt klart och jag kan börja leva här på riktigt hahaha

Det var längesen...

...ni fick se mitt söta fejs nu inser jag. Bjuckar på en osminkad godnatt-bild:
I mitt öra hänger ett av de två örhängen jag råkade betala 18 pund för. Mer än 200 spänn ju. Drygt som fan. Jaja de är ju snygga i vilket fall.

God natt
 
GUD jag hoppas verkligen att det går bra hos banken imorgon så att jag slipper känna mig som en jävla iddi en gång till! Men nu har jag ett brev med en adress som är en riktig bostadsadress så detta borde funka. De verkade mycket trevligare på Lloyds också så det är ju positivt. Efter banken ska jag antingen åka och simma eller städa och tvätta. Kul sätt att fira eller sörja va haha
 
Just det, idag hade jag arbetsintervju på mitt jobb! Haha det låter fett flummigt jag vet men det hör till omstruktureringarna. Tror att det gick bra men man vet ju aldrig, nästa vecka märker vi. Jag är i alla fall inte orolig, går det inte vägen är det bara att söka nåt annat.
 
NU! God natt.

Banken

Har precis bokat möte med Lloyds imorgon! Wish me luck!


Vaknade med en skräll...

...idag av att min roomie ringde och frågade vad jag ville äta, lamm eller kyckling, jag hade ingen aning och lite svårt att greppa situationen så han sade att jag fick båda och sen insåg jag att klockan var över ett och att jag hade sovit som en dåre. Sov riktigt bra, har drömt massa skumma äventyrliga drömmar, ÄLSKAR att drömma äventyrliga drömmar!
 
Sen så hade jag en massa mail att svara på och samtal att ringa och kände mig väldigt viktig och sen kom roomie hem och hade köpt med sig käk, hur snelt som helst.
 
Sen åkte jag hem till en nyfunnen vän och vi hängde hos honom och pratade och spelade lite musik, vi skulle vara fett produktiva men kom typ på en halv låt och körde lite covers, och så plötsligt var klockan tjugo i tolv på natten, så kan det gå! Nu är jag hemma och myser. Imorgon ska jag jobba och sen vet jag inte.
 
Jag längtar mest tills jag får besök! Kommer bli bezt!
 
Nu ska jag försöka hitta nåt kul att kolla på innan sängdags. Natti

Åååååh herrejävlar...

...vet ni vad som hände nu? Nu blev jag plötsligt dödssugen på en macka med ägg och Kalles Kaviar. Jag visste att det här skulle hända!
Asså jag hade kunnat vrida någons finger ur led för en sån här tub

Och jag vettifan hur man tar sig till IKEA härifrån. Det får bli ett projekt den här veckan. Tänk er det va, ett PROJEKT för att få tag på kaviar!
 
Såhär mår jag när jag tänker på kaviar.
 
Jag tröstshoppade idag! Jag ska sova nu men imorgon får ni se vad jag handlade när jag var så ledsen för det där med skivsigneringen. Bland annat ett par örhängen som var mycket dyrare än jag trodde och jag sen inte fick byta pga hygienskäl. Well, grattis Carro hehehe
 

Åh nej...

...jag tänkte åka och simma imorgon men så kom jag på att det inte går pga röda veckan.
 
Hatar att vara kvinna ibland :'(
 
Såhär ser simhallen ut som är typ 10 minuters promenad från mig, inte illa vaaaa?

Supersystrarna och far min

...glömde ajg ju nämna, min älskade mamma med fanstastiska tillhörande systrar kommer helgen efter stora gänget i februari och i mitten av mars kommer pappa! Så kul att få visa lite folk den här underbara staden som jag är så kär i

Haha jag skrattade för mig själv nu...

...för ajg höll precis på att skriva ganska exakt såhär:
 
"Jag har så himla mycket kul på gång nu! Vet itne hur mycket jag kan skriva om men det kommer bli FETT!"
 
Jag FÅR verkligen inte hamna i den fällan. Får inte bli blondinbellan som ska hålla på med en massa HEMLIGA projekt i bloggen.
 
Men kul grejer händer faktiskt. En tjej från jobbet har ett funk/soul/rock-coverband som precis skall börja repa upp lite nya låtar och hon har bett mig att köra backup! Helt perfekt, låtarna är as-nicea (lykke li och dirty loops, SVERIGE hahaha) och hon är asskön. Roligt att få köra lite musik igen. Ska också hjälpa en kille jag träffade höromdagen att lägga lite sång, antagligen imorgon, så det blir kul. Går allt YTTRLIGARE som planerat skall jag få sånglektioner av en kompis som pluggar sång så jävlar vad min röst ska få jobba! KUL!
 
Sen får jag ju besök snart! I februari vankas Cissi, kusin Anki med FÄSTMAN och ett par kompisar samt även bästis bror Jocke, SAMMA helg, jag får vekrligen baka in det här noga, och den helgen visas The Room (utsedd till välrdens sämsta film, kolla wikkan eller nåt så får ni se vad det är, sjukt underbart) på en biograf vid jobbet. Helt perfa. Gud vad är det mer som händer? Det var nåt mer men u har jag glömt. Oh well. Det händer i alla fall kul saker här hela tiden känns det som. Exakt som jag velat att livet skall vara

så glömde jag...

...ju att skriva om en riktigt GRYM grej som hände idag!
 
JAG FICK MITT NATIONAL INSURANCE-NUMMER! Ert nummer som gör att man blir registrerad som engelsk skattebetalare. Jobbig administrativ grej men jag klarade de,t haha. Brevet jag fick skickat till mig ska jag knata till banken med imorgon och HOPPAS på att det kan bevisa min existens. Håll tummarna nu, jag blir fan knäckt som en torr grankvist om det inte går haha

Puuuh

Om jag hade det lite trögt sist ajg skrev så ahr det ba exploderat dessa dagar, haha det har varit helt sinnessjukt men jag har haft otroligt kul!
 
Torsdag efter jobbet drog jag och Mary till ett ställe i Dalston och drack ett par öl och snackade, trevlig och ganska lugn kväll. Dagen efter, fredag, möttes vi upp igen för att gå på förfest hos några andra svenskar i Shoreditchområdet för att sedan röra oss mot Dalston igen för att gå ut, här blev vi rätt splittrade men jag hängde med några trevliga typer och snart blev det bestämt att vi skulle åka till Soho och gå på strippklubb (haha jag vet) men mina planer på det grusades när en vän ringde när vi var på väg i taxin och ville ses så jag åkte dit istället.
 
LÖrdagen spenderades med att sova till typ fyra, haha tanken var att jag skulle möta upp en kompis vid ett för att gå på Portobello market men både jag och hon var så bakis så vi sket i det oh möttes upp vid sju istället och gick på stan och sen träffade vi hennes rumspolare som var astrevliga. Vi var på ett sjukt ballt ställe i Soho, en pub som var sjukt stor och var inredd typ som en kyrka. Efter det stängde irrade vi runt i typ en timme och försökte dra vidare innan vi insåg att det var roligare att bara dra hem till dem, köpa med oss lite öl på vägen och köra lite chillad efterfest, sagt och gjort. jag gick dock och lade mig rätt tidigt.
 
Dagen efter vankades det jobb, sena skiftet, vilket gick bra och jag kände mig inte bakis vilket var skönt. Efter jobbet drog jag hem för att mötas av den största besvikelsen på typ evigheter:
 
Adam Ant (som jag köpte biljetter till häromdagen) skulle ha sin skivsignering idag, och jag har laddat HELA helgen och typ tjatat sönder mina vänners öron med mitt snack om hur mycket ajg ser fram emot det.
 
Så ställer man in skiten! Anledningen är att han skulle signerat på en skivbutik som precis gick i konkurs och det innebär att de inte kan utöka sitt lager. Alltså kunde inte de köpa in hans nya skiva vilken var det enda han ämnade signera. Inga skivor - ingen signering. Haha fattar ni hur jävla ledsen jag blev? Jag drog dit idag ändå, bara för att få beskedet repeterat. Gjorde mitt bästa i alla fall.
 
Sen hade jag en helt ok jobbdag och på det följde middag med en kompis från jobbet, micket micket trevligt.
 
Nu e jag hemma igen och min roomie sitter och kollar turkisk TV och jag sitter vid datorn.
 
Hoppas alla mina nära och kära och alla andra som läser förstås också hade en kul och händelserik helg!

Hostel-historian...

...blir bara värre och värre.
 
Nyss kontaktade han som blev polisanmäld mig på chatten för att be mig om hjälp med att ha några väskor här för att han skulle byta hostel under förevändningen att det var för stökigt där. Jag skrev bara att jag inte får plats med något här och så var det block på den. Creepy.

Seg dag

Idag har jag inte gjort många knop. Hade sena passet och tänkte väl egentligen försöka hitta på ngt på dan, vakna i tid osv, men så var det så varmt och skönt under täcket så jag ba snooza och somnade om. Så kan det bli.
 
Arbetsdagen var trööög men jag såg en kul grej när jag kom ner till vårt personalrum och det var att en av cheferna tyckte att jag och två andra kollegor jobbade så bra en dag förra veckan (det var en trög dag som fan men vi jobbade stenhårt och lyckades knäcka budget), att vi blivit nominerade till "Linchpin of January". Nu är det ett stort gäng till som är nominerade också, så jag förväntar mig inte någon vinst men kul ändå! Måste säga att vissa av mina chefer verkligen är helt fantastiska.
 
Idag var det en rätt obehaglig man som kom in i foajén och pratade med först min kollega och sen mig, eller alltså vi börjar ju såklart prata eftersom att det är vårt jobb men han styrde snabbt in det på att han typ ville veta mer om MIG och ställde frågor om var jag kom ifrån osv osv och sen började han bli läskig och ba "I want to get to know you better, I don't have a girlfriend" varpå jag ba "Well, I have a boyfriend and I am at work trying to be proffessional so I don't have to take this" och så började han fråga om mitt nummer och då fick jag nog och gick därifrån en stund. Vissa människor har ingen respekt, jävla h**ungar.
 
Well well, han gick till slut och jag och min gulliga kollega fnissade åt det hela efter en stund och sen var passet över.
 
Nu sitter jag hemma och skall snart sova, fast jag är glad för jag har precis beställt biljetter till Adam Ant på Roundhouse den 11 maj!! Insåg precis att då kommer jag inte kunna komma hem till mammas föllsis, men vi får fira det en annan gång, visst va? Älsklingsmami?
 
Alldeles nyss var det någon som först knackade här och sen lämnade något i brevinkastet. Blev lite rädd först men tror inte det var någon fara, hörde att min landlord fick sms förut så det var säkert bara nån kund som var här för att lämna nycklar. Annars sover jag med kniv under kudden inatt haha.
 
Puss och natti

fryser som ett jävla as

Fan det blir verkligen KALLT som attan i Londonesiska hem. De vet inte hur man isolerar. Fryser röven av mig

Igår

Var jag faktiskt ute en liten sväng! PÅ EN MÅNDAG! Det är så man gör här, speciellt när man e ledig.
 
Jag mötte upp en tysk polare från Hostelet och det är han som har skvallrat för mig om allt som har hänt. Vi drog till en trevlig pub i Camden som spelar bra musik och har supertrevlig pesonal, The Good Mixer, det är inte för crowded och ljudnivån är lagom hög. Tipz! Ligger lite gömd på tvärgata från camden High street men precis i närheten.
 
Ska visa lite bilder, som IOFS togs på vägen hem men vadå, det är väl OK?
 


1. Imma i folktom buss. 2. Försöke fota två rävar jag såg precis vid min gata men det var väl spökrävar eller nåt för de kom inte med på bild. Här är iallafall en gata precis där jag bor. Haha fyfan vilka tråkiga bilder sorry

National Insurance Interview

Äntligen har jag avklarat min National Insurance-intervju och det gick prima, tror jag. Det var inte alls så farligt som jag trott (trodde det skulle vara värsta utfrågningen och rikta-strål-kastare-i-öga och gorma "WHAT ARE YOU DOIN' IN OUR COUNTRY YOU BLOODY VIKING") men ingalunda, jag vågar till och med påstå att jag hade trevligt. Det tog väl någon timme och var mest väntan men jag fick prata med en fantastisk kvinna vid namn Barbara. Hon var rolig i det att hon var och varannan minut var tvungen att pausa i sitt arbete och oja sig över hur hängig hennes haka är, hur gammal hon är och liknande saker. Det började med at jag klagade på min passbild, varpå hon ba "Oh you look lovely dear, but MY chin looks awful, not at all like your wonderful chin", jag ba "Well I reckon it won't last very long now, will it?" Och, haha, hon ba "OOOH I'm so old" och så höll det på sådär. Men hon fick alla uppgifter hon ville ha, så nu är det upp till huvudkontoret i glasgow att godkänna uppgifterna. Man kan ju undra var det är som skulle kunna få dem att tacka nej? Fult efternamn? Fel arbetsgivare? Någon där kanske har varit på Ripley's Believe it or not Museum och hatat det och känt sig lurad på sina pengar?
 
Nu är jag i alla fall hemma, lite matt, men ändå glad. Nöjd att det är över.

Snacka om att jag flydde i grevens tid...

...för nu har det eskalerat till oanade nivåer borta på hostelet där jag bodde förut.
 
Det är tjej som poserar naken i trappen på fyllen för en kille som påsår sig arbeta som fotograf, visar sig senare att han bara ljög, det är polisanmälan för försök till våldtäkt, ja herre jesus. Skvallret når mig och det förfärar mig. Jag är gladare nu än nånsin att jag stack därifrån och att det gick så fort, hade jag inte hittat det här andra stället så hade jag ju pröjsat för en vecka till och behövt uppleva allt det här. Fy fan.
 
Här är det enda värt att skvallra om att grannarna spelar hög musik och dansar med sin unge och det är väl egentligen bara rätt gulligt när man tänker efter.

Good morning London!

Skall bli spännande att se hur de tar sig an det här. Har hört att kaoz och katastrof följer på varje litet snöfall.


No Pants Day!

Men jag måste ju berätta om No Pants Day innan jag går och lägger mig!
 
Det är en årlig tradition som äger rum främst i tunnelbanan, och den går ut på att folk helt sonika struntar i att ta på sig byxor när de går ut, och åker tunnelbana i bara underkläderna. Nu såg inte jag till någon på mina tåg men ett par stycken på gatan plus att Nick på jobbet hade vänligheten att jobba utan sina byxor i några timmar, trots att han nästan frös äschlet av sig. Hysteriskt roligt, och tydligen har detta pågått i mindre utsträckning i Stockholm också idag! Checka artikeln här:
 
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2261818/Going-Undieground-Commuters-brave-bracing-temperatures-leave-trousers-home-13th-annual-No-Pants-Day.html
 
Måste också länka till den här artikeln jag hittade, till alla mina FashionistaFriends (och er andra också, den är verkligen jätterolig):
 
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2261533/Mens-Fashion-Weeks-craziest-look-worn-London.html
 
Fruktansvärt och hysteriskt roligt.
 
Puss och natti nu, måste sova för ska jobba tidigt skift.

I let the buffet dry up my tears

Haha rubriken är ett internskämt, oroa er inte, jag mår prima.
 
Eller, prima är att överdriva förstås... Jag fick världens PMS-attack idag (är det OK att skriva om det här? Blir ni förbannade? Äcklade? Förlåt isf) på jobbet, och alla ni brudar vet ju hur det är (och min mor, far och bror vet ju att jag inte är nådig i det tillståndet). Man vill bara slå nån i magen. Jag kämpade dock på, log men vred mig ibland mot väggen och grinade illa. Dock lyckades min underbart roliga kollega få mig på humör igen med en konstig dans. Lite senare kom även ett gäng tonårskillar och började slå på vår fembenta uppstoppade kossa så då fick jag säga till dem på skarpen vilket lättade mina aggressioner något.
 
Annars har det varit rätt lugnt och fint, igår träffade jag upp fina Astrid som jag jobbat på grönan tillsammans med, hon pluggar journalistik här, och vi o några andra polare till henne bar-hoppade lite i området nära old street vilket är perfa då jag bor en kvart därifrån med buss. Nästan kortare till och med.
 
Jag ahr fått lite sakna-attacker till och från. Mest alla mina älskade naturligtvis, men häromdagen kom jag på mig själv med att önska att jag hade kunnat ta mig en vårpromenad (fast det är inte vår, jag vet jag vet) på söder, typ runt Vitabergsparken och Skånegatan, innan jag kom ihåg att hela London typ är som söder. Men längtan efter en promenad i solen kvarstår, vi får hoppas att den dyker fram och gästspelar någon gång snart och att jag råkar befinna mig i en park just för tillfället. Det är lite lurigt här med vädret för rätt som det är så skiner solen och man ba "åååh vilken fin dag det här kommer att bli" så börjar det regna 5 minuter senare :pPPpPPpPpp

Måste berätta vad som hände...

...sista morgonen på hostelet förresten.
 
Jag var stressad som ett as, men var ju tvungen att säga adjö till alla. Hatar det också, jag suger på att ta farväl och det gör mig ledsen. Alla var så söta mot mig, gav mig små brev och presenter och jag försökte mitt allra bästa att le och vara vänlig trots att jag bara ville springa därifrån. Så gick jag upp för trappan för att hämta min väska - och började gråta hejdlöst. Haha! jag grät när jag lämnade hostelet! Varför, kan någon förklara för mig? Det var ju jättejobbigt att bo där!

Lägesrapport

heeeej
 
Jag har det fortfarande bra, trivs på nya stället och var ute och svirade en sväng igår så är liiite trött idag va men jag överlever.
 
Igår startade jag min dag med en konsert på en skola som en vän går på, Royal academy of Music, svinbra förstås. Sen tog jag en kort promenad i Regents Park, SJUKT vackert, den skall jag visa alla som kommer hit och hälsar på. Kommer säkert tröttna illa kvickt men jag TAR den smällen för alla som faktiskt anstränger sig och tar sig hit.
Solen tittade förbi också!!
Detta faktum gjorde mig så förbluffad att jag i ren chock tog typ 10 bilder på det här trädet hahaha
Och så fåglar och barn naturligtvis. Måsar! Fick lite hemlängtan av måsarna. De var tyvärr väldigt tysta, hade de "sjungit" så kunde jag ha låtsats att jag satt på en brygga i skärgården.
 
Efter min prommis sprang jag lite ärenden på stan, Forever 21 fick sig ett besök, de har superrea nu (hittade en liknande leopardjacka som jag har typ 15 pund billigare, bajs, fast den var inte lika snygg som min) och jag köpte en klänning och ett armband! Klänningen:
Gillar optiska mönster. Pröjsade 2.50 för den, typ 30 spänn!! Ja ni såg rätt.
 
Sen gick jag till Primark och köpte en handduk (glömde min andra på hostelet and I'm not going back there) och en magkedja (90-talsvibbar på det va) som redan har gått sönder typ 4 ggr.  Sen fick jag springa till jobbet, och ja. Jobbet rullade på bra, lite väl lugnt för en fredag tyvärr men det kom förbi massor av trevliga svenskar som jag kunde prata med. Det är iofs svårt när det kommer svenskar, jag skall ju försöka sälja in muséet men de är mest nyfikna på hur länge jag har bott i London, var i sverige jag är ifrån osv.
 
Efter jobbet åkte jag och mötte upp underbara Maaaaary:
Jag och Mary jobbar på Ripley's tillsammans, hon är också från Sverige och sitter i kassan så vi brukar reta upp alla andra och prata om dem på svenska hahaha
 
Och vi var först på hemmafest hos ännu fler svenskar, typ 5 minuter från mitt hem med gång (börjar verkligen gilla Hackney mer och mer, östra London is the shiieeeet), och sen drog vi till ett ställe i Dalston där de hade en massa biljardbord och burköl. Vi drack, pratade och dansade och jag sov hemma hos Mary.
 
Idag vaknade vi, åt pizza, kollade på Sol, fest och oroliga föräldrar (älskar den serien haha) och sen promenixade jag hem (OK jag fuskade och åkte buss en bit men ÄNDÅ)
 
Hittade lite coola platser på vägen jag vill visa:
1. Dixy Chicken! Hehe. 2. En cool liten plats med ball street-art. Massa cool street-art här 3. En fin byggnad mitt i smeten 4. Man ser det itne så bra på bilden men PALMER bakom de lysande träden. Palmer, hajar ni? Tropiskt värre.
 

All right hörrni, all for now! Pözz
 

Förresten...

...är det sjukt kallt här nu, det har varit 0 till minus en grad idag! Inte alls van vid det, fy FAN! Sprang omkring i skinnjacka och kände mig svimfärdig hela tiden.

Juste, ni måste ju såkalrt få se också...

..vad Jack the klipper (OOOOH yes, fyndigt) fick till på mig:
 
Lite likt som det blev förra gången men mindre lugg. Vad tycks?

Vilken grymt stressig dag!

Imorse råkade jag ligga och dra mig liiiite för länge i sängen, och hela dagen hamnade liksom på sned.
 
Först fick jag springa för att hinna till salongen, kom PRECIS i tid och bara för att få veta att jag blivit ombokad till en timme senare. Jag ba "värt" och insåg att jag nu skulle få det sjukt stressigt till mötet på jobbet. Sprang omkring som en dåre och försökte hitta fungerande Wifi ngnstans (fick dricka två koppar kaffe på två olika ställen där Wifit inte funkade på min telefon) bara för att komma tillbaka till slaongen, så hade de Wifi där :ppPpppPpP
 
Istället för att få mitt hår klippt av en av eleverna fick jag en av instruktörerna, en ball rock-kille som var sjukt duktig och jag smälte lite. Han klippte med skinnjackan på och allting, sjukt snajdig. Duktig också. På plats var ett gäng från salongens branch i Köpenhamn och några av eleverna. Jag var lite orolig tidsmässigt men grejen var ju att jag hade tackat ja till tiden innan jag fick kännedom om mötet och det är ju att räkna som ett jobb iom att de bokat in danskarna och så vidare. Blablabla vi satte igång och han var som sagt jätteduktig och det var skönt att slippa hela översättningen till taiwanesiska (för er som minns när jag skrev om förra gången, orkar inte länka men längst bak i arkivet typ). Gillade stämningen på salongen och ja, det blev såklart kortare än jag trott (det blir det ju alltid) men jag är sjukt nöjd verkligen. Känner mig grymt snygg och det är så skönt att vara av med den där extralängden som bara hängde ändå.
 
När vi var klara gick fotograferingen relativt snabbt, sen fick jag springa iväg och jag hade hela 20 min på mig att ta mig till mötet! Tjoho! Återigen fick jag kuta som en säl genom London, knuffa mig fram i tuben och så vidare men HÖR och häpna, jag hann. Kom till mötet fem i så det var perfekt. Det gick bra där med, förändringarna har egentligen bara expanderat min tjänst och det ser jag som något positivt. Det kan komma till en punkt längre fram där det blir ont om heltidstjänsterna men jag tror faktiskt inte att det kommer vara någon fara. Blir det så så får jag ju helt enkelt bara söka ett nytt jobb, det är inte så himla svårt här faktiskt.
 
En intressant sak jag har lagt märke till är att det här i London är otroligt mycket personal i omlopp överallt. I många butiker har de praktiskt taget personal som mest står där och typ finns tillgängliga om någon undrar något. Det är väl bra men jag kan inte låta bli att tänka att det är därför lönerna är så pass låga här.

Sömn, vilken grej alltså!

Ja men fy i helvete vad gott jag sov igår. Ni anar inte! Som en liten sten har jag sovit, och drömt konstiga men inte läskiga saker. En sån sömn som liksom renar och helar en.
 
Fint. God morgon hörrni, och jag menar det verkligen.

Lyxen just nu...

nu har det tystnat här i huset. Allt jag hör är förnimmelser från en konversation ute på gatan.
 
Inge fyllesvin som skriker, ingen som kommer inklampandes kl ett och tänder lampan; det är jag, i en vanlig säng med riktiga lakan och jag befinner mig i ett rum där min resväska äntligen är tom och mina kläder har hyllor att bo på.
 
Och det är tyst, så underbart tyst.
 
Godnatt.

Imorgon...

...ska de klippa håret på mig! Blev uppfiskad på TopShop av en salong som behövde en hårmodell och jag behöver vekrligen klippa mig, mitt hår vet inte var det ska ta vägen längre som ni ser. Se detta som före-bilden så skall jag visa imorgon hur det blev.
 
Alltså det här är verkligen dagar av förändring. Hade mitt liv varit en film hade detta varit den första vändningen i storyn, dock kan jag ännu inte säga om det är på gott eller ont. Imorgon har vi stormöte på jobbet om omstruktureringarna och det gör mig såklart nervös men min chef säger att det skall vara lugnt och jag litar på henne. Det är en mycket bra organisation så säkerligen är förändringarna av god art. Förhoppningsvis.
 
Håll tummarna nu. För att jag 1) kan sova här, 2) blir fin i håret och 3) får behålla jobbet mitt.

Ja men vafan!

Just nu sitter jag i "min nya lya"! Jag har precis packat upp mina saker (!), ätit och jag o min landlord sitter och kollar TV.
 
Det är en dröm att äntligen ha kommit ifrån hostlet, trots att detta huset är rätt lyhört och grannarna verkar lite noisy så är det inget mot hur det var förut. Jag har liksom ett EGET litet rum där bara JAG ska vara och där jag helt ifred kan fnittra och tjura och sova och typ leka kull med mig själv.
 
Det var en rätt sjuk känsla att packa upp. Hittade kläder i väskan som jag på riktigt hade glömt att jag hade med mig.
 
Så ni kan vara lättade nu! Är inte hostel-trash längre, jag bor i ett område jag gillar och han jag hyr av verkar faktiskt jätteschysst.

Changes

Ojoj nu är det en hel del på gång! På jobbet händer grejer, det skall omstruktureras en smula och så fick jag rummet!! Han valde mig bland fem andra tjejer (om man ska tro honom) att hyra så det känns görbra. Och vet ni att det sjukaste är att jag flyttar imorgon! Pang bom! Jag är både glad och lite nervös men sååå lättad att snart ha lyckats fly från hostlet!


Ni kan hålla tummarna för en sak till...

...och det är att rummet (förhoppningsvis ska jag titta på två) imorgon är allt jag någonsin drömt om! Haha. Har hittat ett område jag gillar med ett rum till rimligt pris, har angett mig vara ickerökare (herregud jag röker ju bara när jag är ute på krogen, aldrig hemma, plus att det kan vara ett bra tillfälle att sluta) och skall på visning. Håll alla tumvantar ni har! Och för att jag inte blir typ drogad och såld till vit slavhandel. Haha nä vad hemskt, förlåt. Jag skall vara försiktig.

Min lilla dag...

Heeeej.
 
Jag trodde vekrligen att jag skulle vara död idag på jobbet pga sömnproblem men det var faktiskt inga vidare problem. Hade ett åttatimmarspass (det är ett väldigt långt pass på Ripley's, räknas typ som ett dubbelpass pga av att jobbet är så pass intensivt), men det gick bra. Fick "stirret" ett par gånger och hade lite svårt att prata ibland och täkna ut priser och så, men yeah yeah. Ingen märkte något ändå.
 
Det var så kul, av en ren slump idag när ajg kom "hem" och stod o hängde i repan på hostlelet så utbrister plötsligt Olly "Swedes!" som en reaktion på ett par tjejer som kom in med en killkompis. Han ahde rätt, tjejerna var svenskar och det visade sig att de kände min svenska kompis från jobbet! Tänk att till och med London kan vara så litet.
 
Annars får ni bara hålla tummarna för att the sandman är med mig nu inatt. Han får inte glömma mig. Då blir jag ledsen, hör ni det! Jag går till Burger King och gråter om jag inte får sova inatt! Eller så går jag helt enkelt och gråter på närmsta kinabuffé (internzkemt)

Min sjuka natt

Vilken förjävlig natt det blev ändå. Det har varit som en stafett i ljud. Tilla tt börja med avlöste mina rumskamrater sina ankomster perfekt, så fort ngn kommit in och tänt och väsnats och till sist lagt sig så har nästa kommit osv. Det slutade dock inte när alla kommit "hem" utan det var då helvetet brakade lös på riktigt.

När en äntligen slutat snarka började en annan kränga och vrida sig på det att sängen knarrat oerhört.

När hen upphört med detta satte nästa igång med en imponerande hostattack

När denna var över var det dags för snarkaren igen

Och så vidare. Ni fattar. Har kanske lyckats sova sammanlagt två-tre timmar inatt och jag gick precis med på att förlänga mitt pass idag. Yaay! Sitter och äter fyra rostmackor nu för att få i mig någon form av stärkande frukost innan. Som om inte det var nog så har jag drömt mardrömmar hela tiden när jag har lyckats sova. Drömde bland annat att jag råkat tatuera hela min överkropp på fyllan. Lagom kul. Men god morgon, verkligen


Hostelkärlek

Hade precis lyckats somna när det stormar in en ilsken karaktär som ba tänder lampan, bäddar sängen ljudligt och liksom VRÅLANDE gräver i sin väska. Hon blir även arg när min rumskamrat ber henne släcka och påpekar att vi är två pers här inne som sover och klockan är över elva. Ville bara säga det. Godnatt


Hud

Det luktar så fruktansvärt mycket hud i min sovsal på hostelet. Ville bara tala om det innan jag glömmer det. Natti


Om alla kors

Jag kom på att ni förstås säkert blir nyfikna över att jag plötsligt pryder mina arma armar med så många kors?
 
Tänkte alldeles nyss hitta på nån rolig lögn om att jag blivit frälst till gud under julhelgen då jag kände mig ensam och vilsen men sen kom jag på att jag inte orkar det. Det är helt enkelt ett mode-hyckel. Ledsen om någon blir upprörd över det.

Gillar ni outfitbilder? Eller asså

Det känns som att jag borde visa er lite vad jag sätter på mig om dagarna. Nu säger inte den här bilden så mycket om något annat än just mina smycken men å andra sidan är det väl egentligen bara de som kan räknas som någorlunda spektakulära.
 
Jag gillar att lassa på rejält och väser "more is more" för mig själv framför spegeln om morgnarna. Jag bär följande:
Örisar från JC
Korsarmband från MQ
Korshalsband, här varvat som armband, från Primark
Spikearmband från nån hemsida, glömt vilken
Berlockarmband från Lindex (tror jag)
Spikearmband från den där hemsidan, just det, fionavincent.se eller .com hette den ja
Halsband, här varvat som armband, från Ur oh Penn
Korsring från Camden Market
Ringar från HM, tror jag? Vi säger så. Herregud, det är väl inte som att ni kommer att ränna rakt in i närmsta butik för att försöka hitta dem och sen typ stämmer mig för förtal eller ljug eller nåt. Yeah yeah.
 
GUD jag är nära att somna exakt hela tiden. Försöker hålla mig vaken åtminstone några timmar till, annars kommer jag typ att vakna kl 5 imorgon bitti och jag har ingen lust med det faktiskt, för jag börjar tolv.

Bajsmätt

Usch, vilken vidrig rubrik. Ledsen för det.
 
Men den beskriver på pricken hur jag mår just nu, jag är verkligen så extremt mätt! Lagade hemmagjord Thaimat igår och käkade just upp resterna, det var en rejäl portion och nu känner jag mig nästan yr av mätt. Vilken lyx va!
 
Jaha, så vad har jag gjort i helgen då? Jobbat en hel del, har fått en massa skift och dessutom tagit extra så det är mycket sånt nu. Vet inte om jag håller på såhär för att försöka skjuta på hela boende-letandet som är mycket, mycket drygt. Bara en massa caps lock-annonser överallt and I don't do those som jag skrev nedan.
 
Igår fick jag höra att mina skor luktar pecka, haha! En man som bor här hintade lite igår i TV-rummet och jag skrattade väldigt länge åt det, sen tog jag mitt pick och pack och drog till Burger King och grät.
 
Nej jag skojar. Jag drog ut och träffade fransmannen på ett par drinkar, mycket trevligt men han hade det lite rörigt på jobbet tyvärr. Stackarn.
 
JAHA. Har mitt liv redan blivit så innehållslöst att jag inte har något att skriva om? Nä då, det händer faktiskt massor. På Ripley's händer massor, jag har haft så OTROLIGT mycket svenskar där dessa dagar, och har därav märkt att jag börjar tappa ord. Känner mig så extremt töntig när jag har bott här i tre veckor och glömmer vad saker heter på svenska men vad man ska göra.
 
Jag skall få hårmodella på torsdag, gratis klippning, yaay! Behövs nu, mitt hår ser ut som en riktig pottfrilla. Sen skall jag få gratis sånglektioner också av en polare som utbildar sig till musikalartist, vilket jag såklart ser fram mycket emot.
 
Nej nu ska jag återgå till att stirra tomt in i väggen och bara vara mätt. Hörs zenare!

Promenad, matlagning

Hej älskade ni! Jag har märkt att mitt smileyanvändande har nått nya höjder, jag ska sluta med detta har jag tänkt.

Sitter på hostlet igen, tog en promenad idag vid themsen och det var mycket vackert. Vad är det för sjukt underbar stad jag har hamnat i? Jag är så lycklig! Efteråt handlade jag och gjorde lite käk, och nu sitter jag här och laddar för en pytte-utgång ikväll. Skall möta lite fölk från ripleys och sen är det tänkt att fransmannen skall ansluta också. Var ute igår med, träffade en polare från Sverige som praktiskt nog bor här också.

Har tagit ett extrapass på jobbet imorgon så det blir inget spektakulärt men meeen.


Yay

Här är ett inlägg innan nyår som aldrig lades upp men hellre sent än aldrig:
Kommentarer :') skall svara om en stund, skall bara lokalisera ett starbucks. Är på språng nu igen.

Här ser ni förresten en bild på min lyxiga kontinentalfrukost, eller resterna av den. Rostmackor m smör och så mjölk till. Mmh!


Nyår osv osv osv

HEMSKT ledsen allihopa för min vidrigt kassa uppdatering dessa dagar, dock blv min dator kvar på mitt vanliga hostel över nyår. Plus att jag har velat krama ur varje sekund jag har haft lyxena tt få ha vänner från sverige här, och det har varit MAGISKT! Låt mig sammanfatta långhelgen lite snabbt:
 
Lördag var dagen för ankomst. Jossan, Danne, Sanne och Elin landade vid sju tror jag och jag gick som på nålar hela dagen på jobbet. Sen efteråt så möttes vi upp, fräschade till oss, och drog in till stan och gick på ett ställe som hette Borderline och faktiskt var riktigt fett! Indoepopställe med GRYM musik (ALLA låtar var såna här titta-på-varann-och-vråla-JAAA-och-springa-mot-dansgolvet), schyssta priser i baren och inte allt för mycket folk. Vi drog vid tre tror jag.
Alex, Jag och Danne på borderline.
 
Dagen efter tog jag sovmorgon, gänget en tur i Camden och sen möttes vi upp där. Vi drog och käkade vid hostelet (precis vid queensway) och gjorde först misstaget att gå till en restaurang med bilder på maten. GÖR ALDRIG DET. När vi kom in var det sjukt obehaglig stämning, personalen var otrevlig och snörpig och när vi ahde satt oss varnade paret brevid och berättade att de ahde väntat 40 minuter på sitt käk. Sen hörde vi strax efter hur de frågade personalen om det, och vet ni vad de får till svar? De får till svar att maten kommer att dröja ytterligare 20 minuter, MEN DET ÄR JU MINSANN INTE SNABBMAT DETTA, då tar det tid att laga! Haha hur kan man säga så?? De bad inte ens om ursäkt! Hur kan de tro att det är acceptabelt att vänta i en timme på mat på en restaurang? Vi drog därifrån och till en restaurang längre ner på Queensway som hette Bella Italia, som jag varmt kan rekommendera! Fantastisk atmosfär, bra priser, oklanderlig service och underbar mat. Åk till Queensway station, ca tre minuter på queensway i riktning från Hyde park, på vänster sida. Efter en underabr måltid var det dags för utgång, denna gång bar det av mot Koko i Camden! Fantastisk klubb som r en gammal teaterlokal, och denna kväll hade ett Fuck New years eve party. Vi hade sjukt kul, rände runt och dansade och hade kul (alltså det stället är ett av de coolare jag varit på, man kan smyga in i små krypin överallt om man vill kunna prata, musiken är blandad och fölket ballt klädda), och drog väl vid typ två-tre. Tips om du ska dit: kolla hemsidan först, ibland måste man skriva opp sig på en lista och få ett mail som skall skrivas ut. De är hårda med sånt så tänk inte att det ska lösa sig ananrs också. Var inte lat ;)
Liam, Sanne, jag o Danne
 
Nyårsafton! Jag skulle jobba och smög iväg vid nio för att hinna, hade en fin dag på jobbet. Efteråt var det dags att göra sig i orgning på hostlet för att först dra på middag hos Erik, en polare till Daniel. Erik bor här i London. Vi drog dit, åt en kanonmiddag (tack Erik!), hade mys, och drog sen till festen. Vi var lite sent ute, så vi tillbringade tolvslaget i taxin (som körde som en dåre för att hinna), men vi körde precis över en bro så fyverkerier hann vi se!! Sen kom vi till Village Underground där festen var och vilket jävla party! Alla hade gått in så jävla mycket för dresscoden (burlesk-cuirkus) och det var så SJUKT snyggt där inne! Kändes som en källare i Gamla stan fast lite mer industrial och stort. Musiken var sjukt bra och jag dansade så att jag höll på att trilla flera gånger. Det var så sjukt bra. Lite tungt att gå upp och jobba dagen efter men vad FAN det får man ta :')
Jag i trapphuset, nystylad för nyår yaaay
Jag och min räka
Myyys med bästa sälen i världen
Och så hela gänget (utom Daniel som fick fota) på utgång! Yaaay
 
Hoppas ni har haft det bra med! Puss på er alla och gott nytt åååår
 

RSS 2.0