Sjuk igen. Och orolig

Hej allesammans.
 
Är sjuk och hemma från jobbet. Febrig och eländig och ont i hela kroppen. Måste tyvärr gå och handla vilket jag eg inte riktigt pallar men men SÅ ERE.
 
Är också så sjukt orolig efter valresultatet igår. Vad är det som pågår där ute i europa? Vad kommer hända nu? Var kommer all denna rasism ifrån och varför har vi inte lyckats hindra den? Är iaf glad att jag hann rösta och stolt över rmin mor som gjorde det också.
 
Jag hade åtminstone väääärldens mysigaste helg med mina kusiner och mostrar och annat löst folk! Det var min kusins möhippa och vi lurade med henne till VAAAJSBY (Visby) där vi promenerade, åt, drack vin, myste i solen, sjöng julsånger och bara hade det så bra man kan. Så mycket lycka och kärlek, det var en av mina bästa helger på galet länge. Saknar alla fina redan <3
 
Nä nu ska jag gå och handla! Grönsaker, bröd och glass, det får man.
 
Ta ta!

Spindelupdate!

Hhhhej hej heeej!
 
Nu sitter jag i mitt rum och äter popcorn och ska titta på senaste crominal minds men ville säga hej först. Har haft en grym helg, jobbat men också träffat kompisar från sverige, och igår blev det såkalrt eurovision. Jga är nöjd med resultatet, tyckte vinanren sjäng fantastiskt bra och så var det ett bra ställningstagande mot homofobin som växt fram igen i olika delar av Europa.
 
Annars är väl livet bra, puttrar på sakta men säkert. Spindlarna mår bra, eller Måns är försvunnen men Otto mår bra! Är glad att jag har honom nu för tidigare idag hittade jag en äcklig fluga i mitt rum som jag störde mig på men inte orkade jaga ut. Gissa vem som just i detta nu TAR HAND om den flugan? Otto såklart! Härligt för honom. Den fastnade i hans nät och nu har Otto askul med att käka upp den. Lilla Otto. Det var ju bra. Jag har faktiskt kommit en bra bit på väg nu i att komma över min spindelfobi känner jag tack vare honom, BRA VA!?
 
Nu ska jag kolla criminal minds och äta alldeles för salta popcorn, hej med er!

SKRÄCK

Heeej!
 
Idag var jag på en så himla häftig, bra, rolig och läskig pjäs. Den hette "Ghost Stories", ska inte gå in på handlingen så mkt för då förstör man allt egentligen, men gud så ryslig den var. Jag skrek rätt ut flera gånger. Har du någonsin sett en pjäs som fått dig att skrika rätt ut? Av skräck alltså och inte typ ett "Åh Måns Zelmerlöv är snygg"-skrik. Det var en grym upplevelse. Min vän Adam från Ripleys bjuckade, som en försenad födelsedagspresent. Gulligt av honom.
 
Måns och Otto hälsar och mår bra! Otto gömde sig som vanligt ganska snabbt på sitt klumpiga vis efter att jag kommit hem och tänt lampan, medan Måns, som tror att jag inte kan se honom, står blick stilla i sitt nät. Jag hörde dem prata när jag kom in, något om att de skall starta ett band tror jag. Kul för dem! Måns och Otto är för övrigt spindlarna som har bosatt sig i mitt rum för er som inte orkade läsa mina två senaste, röriga inlägg.
 
I övrigt var det en bra dag, jobbade i grupp-entrén vilket alltid är härligt för det är ett litet sjå att styra och fixa, och jag jobbade med min favvo Alan, vi var värsta dream-teamet. Och en av gruppledarna, polack, var så snygg att jag nästan storknade. Hade dock fuldag så lyckades inte koppla på flört-mode. Jaja sånt händer. LALALA.
 
Nu ska jag sova nattinattifnattihatti

Eller OK.

EN av spindlarna är OK. Den har en ganska tjock kropp men rätt fjuttiga små ben, ska jag vara ärlig är den lite gullig. Skulle inte vilja ha den någonstans på min kropp, men jag står ut och kan till och med känna att jag är lite van vid den nu. Det är den andra som är problemet, för den har så feta, långa ben! Det gör också att den har ett äckligare rörelsemönster, snabb som en pil är den, framme på ett ögonblick och borta på en flämtning. Äckliga varelse. Varför kan den inte bara lämna mig ifred. Den bor så lurigt till också, på en trädetalj på min fake-öppna spis så den smälter liksom in, därför är det så svårt att se den. Fyyyyy. Äckliga dumma spindlar.
 
Sprang på mitt ex idag också, det var lite stelt kanske men ändå roligt.
 
Sen gick jag på Fun Fair-en som är precis där jag bor nu och insöp lite tivoli-ångor. Åh. Saknar.
 
Usch, förlåt för allt flum, mycket tankar som mal i mitt huvud just nu. Som om jag hade en jävla degmaskin i mitt huvud som någon hällt riskorn i, som ba snurrar utan att komma någonstans, inga slutsatser, ingenting bara. Nä nu får det vara nog, nu ska jag ta mina spindlar och gå och lägga mig.
 
Måste kanske döpa dem. Den äckliga får heta Måns. Den gulliga får bli en Otto. Måns och Otto. Det blir bra.
 
OK nu får det vara nog för idag tack och adjö

RÄTTELSE

Ok Det är TVÅ. TVÅ ganska stora spindlar i mitt rum. De har ju sina små bon som de aldrig lämnar men ändå, tänk om jag typ tappar nåt på dem och glömmer att de bor där och plockar upp föremålet och så kryper de på mig? Eller om de tröttnar på sina bor och bygger bo i min säng? Eller tänk om jag ramlar ikull och ramlar på dem och så kryper de upp på mig och så usch fyy näe jag vill inte :/ VAD SKA JAG GÖRA hielp jag vill ju kunna vara en sån där människa som tycker om spindlar och vill ha dem nära pga äter upp alla flugor och dyl men helt ärligt bor jag hellre med tio tusen flugor än en enda spindel

SPINDLAR ÖVERALLT!!!!!111

Det är spindlar överallt :)
 
Har en i mitt rum som är ganska stor och en massa fler överallt. Men jag börjar faktiskt vänja mig! Skulle det dock hända att någon av dem kryper på mig någon dag kommer jag förmodligen att implodera av skräck. Jaja. Nog om det!
 
Min lördag var underbar! Mys på gallerier med fina Lovisa och sen handla snacks och hämta Amy på jobbet, dra hem dit, laga mat, kolla på oss själva på TV och skämmas ihjäl. Sen skulle vi lugna oss med en mysig film och bestämde oss för the human centipede 2 (googla inte om ni är känsliga, det är typ den vidrigaste film jag sett) och var tvugna att lugna oss med Almost Famous. Mysig kväll. Alltid härligt att få komma till fina Amy. Hon bor i en av de fräschaste lyorna jag sett här, den är helt nyrenoverad och det ser man typ aldrig.
 
Är sååå trött, tror att jag har haft en massa sömn att ta igen. Igår gjorde jag verkligen ingenting, åkte hem från fina Amy, fixade lite hemma, tvätt osvosvsov, sen gick jag till parken med en macka, solade lite, lyssnade podcasts och sen gick jag hem, kollade lite serier och vid sju var jag så seg att jag insåg att det inte var någon vits att vara vaken så jag gick till sängs. Vaknade vid två, ingen idé att göra något då så jag sov resten av natten. Ändå var det sjukt svårt att gå upp imorse. Sen var jag ganska pigg på jobbet dock, vilket var tur för jag och några andra fick det ärofyllda uppdraget att städa ur en av våra entréer då den ska totalrenoveras. Kul, men svettigt jobb. Kommer bli grymt när det är klart.
 
Usch vilket hattigt och illa skrivet inlägg men kan lika gärna behålla det nu tihihi tata puss kram godnatt.

Hej alla barn!

Hhhhehejejejj
 
Till det här inlägget ska ni lyssna på "Let it Be" med Beatles. Min granne lyssnade precis på den och det gjorde mig så sugen på att höra den så det blir ett bra soundtrack om ni vill ha ett.
 
OK. Jag har haft världens drygaste PMS nu följt av mensen från helvetet, vädret suger, alla är panka, mitt hår är lite för kort, saknar min familj, no Jobs, no Cash, no Hope osv. Men jag försöker att vara glad ändå. Eller försöker att vara glad och försöker att vara glad, egentligen gillar jag inte hela den grejen med att man ska "försöka vara glad", "inte vara ledsen" och "rycka upp sig" för man mår ju som man mår och ibland är det bara att gräva ner sig i skiten så djupt man bara vågar för då sipprar det ut till slut och man kan lämna det bakom sig.
 
Jag kände att jag var lite självisk idag på jobbet. Det var verkligen, verkligen mycket folk ända fram till slutet och jag jobbade i gruppentrén, den stänger lite tidigare än övriga entréer så jag blev klar före alla andra med att räkna pengar osv. När jag så skulle göra kassaavslut var jag tvungen att logga in någonstans men samtliga kassor var upptagna med kassörer som fortfarande jobbade, och då när jag insåg det så gnällde jag väl inte direkt men uttryckte något slags missnöje, och sen när de var klara och hade fått in alla gäster så övertalade jag min kollega att jag skulle få göra mitt avslut på hans eftersom han inte ens hade börjat räkna än och jag ju i princip var klar. Och nu i efterhand känner jag att det kanske var själviskt av mig, att bara bry mig om att få bli klar med min egen kassa först trots att vi alla är schemaladga lika länge. Sen fick min kollega en uppgift precis i sluttampen och efteråt kände jag att jag kanske borde ha erbjudit att hjälpa till (även om jag tekniskt sett inte kunde för min kassa var redan avslutad men kunde ha jobbat på någon annans). Usch, sånt där tänker jag så mycket på. Bryr mig om vad andra tänker och herregud jag hör ju själv hur löjlig jag låter. Jaja. Behövde få det ur mig bara.
 
Men vet i vad jag är glad för? Jag är glad för att jag har köpt sex stycken flygbiljetter till mig själv! Två tur och retur till sverige och en tur och retur till Danmark! Stockholm och Roskilde hägrar! Först ska jag på en mysig spahelg med mina mostrar och kusiner sista helgen i maj och sen ska jag till Stockholm i slutet av juni precis innan jag drar till Roskilde! Wiie! Längtar så. Det blir min semester i år. Roskilde, där man verkligen kan släppa loss, koppla av, njuta av härlig stämning, kul folk och bra musik och såklart en Tuborg på det.
 
Sen är jag också glad för att imorgon kommer bli en mysig dag! Ska träffa fina Lovisa och gå på museum, kanske glider förbi en gratisfestival vid floden där min kompis som fyller år ska samla lite folk, sen ska jag och min älskade lilla Amy ha tjejkväll med övernattning och vi ska kolla på det där brittiska TV-programmet där vi båda ska vara med en liten sväng, tror vi. Gud, så pinsamt men ändå kul.
 
Fan vad skönt det är att skriva av sig ibland hörrni! Nu känns allt redan bättre.
 
Nu ska jag sova. Det har varit en lång vecka känns det som (egentligen inte, har bara jobbat fyra dagar och är ledig i helgen men det KÄNNS SÅ) och jag längtar så tills jag får vakna upp imorgon lite pigg, fräsch och utvilad.
 
PUSPSUPSSPUSU
 

RSS 2.0