Ville mest säga hej!

Hej!
 
Sitter här i min skinnfåtölj (läs INTE: skinnflöjt) och känner mig rätt nöjd med min tillvaro. Det lustiga är att det gör det mycket svårare att skriva något intressant, blir mest lite halvskrytsamma lägesrapporter men jag antar att det kanske räcker för min familj som jag antar är de som läser, heh.
 
Igår blev det uppesittarkväll med Sean, vi delade på en flarra rosé och snackade, lyssnade på musik och kollade the mighty boosh. reuwligt. Nu ska jag alldeles strax göra mig i ordning och sen messa Em och kolla när vi ska mötas upp ikväll.
 
Vad var det jag tänkte på... juste, kollade ju in gamla Spice Girls-filmen igår. Sjukt rolig film att se om, fan. Jävligt coola brudar ändå och många roliga cameos osv. feinfeint! Nä nu jävlar blire duscha som gäller, tänkte kolla om Em är up for utgång i Camden ikväll så tänkte slänga på mina gamla taggiga Jeffrey Campbells och svänga järnet.
 
Seeee yaaaaaa
Jättepixlig bild på Vince och Howard i mighty boosh men nu orkar jag inte hålla på och leta upp en ny

Ealing state of mind

Bilder! Ni ska få se lite hur fint det kan vara i Ealing och sådär va
 
På väg till Tuben i Ealing
Jag mitt i allt
Fin postlåda
Väldigt Londonsk vy, gammalt tegelhus, röd buss, och grönska i ett
Bara en av alla parker som finns i närheten av där vi bor
Också så himla Londonskt, ett litet tänkvärt citat på whiteboard i tunnelbanespärren
I Covent Garden, tittade på en Street Performer som byggde upp sitt nummer i typ en halvtimme och sen var det inte alls särskilt häftigt
Instagrambild, det är därför den är så himla skum, men jag fixade fredagsmys ju till alla förra fredagen och här är vad de fick! Även knäckemacka och kaviar gick hem vilket jag inte trodde först
 

Det var allt för nu hörrni, nu ska jag:
 
- Kolla på Spice world the movie
- Skypea med far min
- Sova
 
och sen har jag partyhelgen allan framför mig! Ska festa med Em imorgon, till 5:30 för då ska vi se nån match som sänds från Australien, sen ska jag sova ikapp för att på lördag träffa Ollie (från receptionen på hostelet) och gå ut och dansa asset av mig. Blir kul.
 
Herrå
 

Slut som den-där-enda-varan-på-tag-det-själv-lagret-på-ikea-du-egentligen-skulle-ha

och appropå IKEA: Har nu, när jag har ett bankkort och kan betala för saker, äntligen lagt min möbelbeställning. Den är beräknad att dyka upp här vid min dörr nästa fredag och då jävlar ska jag visa grabbarna vem som kan montera IKEA-möbler! Det blev en sängram, bäddmadrass (KÄNNER just nu fjädrarna i madrassen mot min kropp, inte särskilt sunt skulle jag tro), under sängen-låda, rymligare byrå, helkroppsspegel, bordsspegel, pall som skall agera nattduksbord, samt lampa som skall stå på nattduksbord. Tänkte beställa en klädstång också men jag har utrymme nog att hänga i garderoben så det hade varit rätt onödigt. Kliar i mina svenska IKEA-monterarfingrar!
 
Appropå fingrar så har mitt pekfinger fortfarande inte läkt, alltså kan jag inte ta ut stygnen än. Störigt.
 
Håller precis också på att pussla så att jag kan få användning av mina 10 yoga-tillfällen! Tänkte köra 2 ggr i veckan så jag verkligen hinner gå alla 10 tillfällen innan december när vouchern går ut.
 
Idag är jag dock HELT slutkörd och har en rätt fullsmockad vecka bakom mig. Iförrgår hade jag ju både training och arbetspass, 12,5 timme sammanlagt, och igår var jag på salongen redan kl 9 och sen raka vägen till Ripley's för ett arbetspass på 8 h. Dog. De bad mig ta ett pass idag med efter trainingen men det kunde jag inte.
 
Juste, klippningen kanske ni vill se. Sjukt svår att fota med min, som vanligt, inte helt lysande PhotoBooth-kamera men här ser ni två försök:
 
Är nöjd, glad att han behöll längderna som jag ville men ändå kunde "klippa ihop" resten av håret så att det blev mer sammanhängande. Han blev dock sjukt nervös under klippningen för det var lite knepigare än han trodde. Gillar den lilla luggen som är gömd under den långa! De är faktiskt sjukt duktiga på Hob Salons, måste jag säga. Har ju ändå varit där fyra gånger nu, och blir aldrig besviken. Alla är roliga och trevliga, de är tekniskt skickliga, men också mycket bra på att använda sig av saker vi pratat om under konsultationen när de "föreläser" medans de klipper. Fick mycket skit (med glimten i öget såklart) för att jag hintat om att bleka rötterna själv samt att jag inte klippt mig på ett halvår, heh. Det löste de dock med att boka in mig på färg den 7:e oktober, det ska bli skönt.
 
I nästa inlägg får ni bilder!

Sova snart, men först: senaste nytt i mitt liv samt AVSLÖJANDE (typ haha)

Hej. Nu hörrni, ska jag berätta om de senaste dagarna på dagarna på dagarna.
 
I söndags mötte jag upp Em som är här på semester (gullig aussietjej som jag träffade en av mina första veckor här i London, hon var på semester då med och bodde på mitt hostel, en riktigt underbar tjej med stort hjärta). Vi drog först hem till mig, drack lite vin och sen gick vi och käkade på en pub här i Ealing. Vi blev sjukt mätta och bestämde oss för att promenera till en annan pub för att gå bort lite av mättheten, satt där ett bra tag och åkte sen till hennes hotell och kollade youtubeklipp och sov. Vi hade galet kul, skrattade tills vi grät och pratade om allt mellan himmel och jord. Riktigt spot-on kväll.
 
Sen i måndags började ju trainingen på Ripley's, gick bra, jag kan det mesta redan så det handlade väl om att fräscha upp minnet lite. Sen fick jag ett mail på kvällen av min chef där hon frågade mig om jag kunde ta ett pass idag efter trainingen och det kunde jag. Så idag, tillbaka till ripleys, mer training och sen första arbetspasset. Gick bra! Det var kul att jobba i kostym och jag lyckades (om jag får säga't själv) med några riktigt snygga, vad ska jag kalla det, in...kastningar (ni fattar vad jag menar HOPPAS JAG). Det får man tycka va? Sen kan jag tala om (hoppas nu jag fick det men det verkade så) att Starbucks äntligen öppnar på riktigt i Stockholm i början av nästa år! Hur vet jag detta? Jo, han som skall starta det (supergullig kille, också från sverige) kom in på Ripley's, han var här för att själv jobba på Starbucks för att få en bild av hur det ska skötas, så vi snackade om hela grejen. Kul va? Kom ihåg var ni hörde det först! Rolig detalj: Det var först efter att vi båda ba "Åh alla i London är så mkt trevligare än där jag är ifrån" (på engelska då) som vi kom fram till att vi båda var stockholmare. Heh...
 
Och NU, är jag hemma i min pyjamas, har precis rengjort mitt läskiga sår (skar mig i fingret några dagar innan jag åkte hit, fem stygn wiie), ätit spaghetti med ketchup och ska nu bara ORKA masa mig upp och diska och borsta tänderna och sånt där tradigt. Men det måste ske nu, för imorgon ska jag upp tidigt och har en lång dag framför mig. Ska till hårsalongen imorgon och hårmodella (be nu till gudarna att de inte klipper av det för kort) och sen till Ripley's för tredje training-dagen.
 
Juste, nu har äntligen mitt nya, fungerande och icke-skimmade bankkort kommit! Med kod! TVÅ hela dagar före de sa att det skulle komma, vilken bonus va.
 
Natti!

Karusellen (stavas det så? Herregud, borde ju jag veta) snurrar igen!

Nu känns det verkligen som att livet är igång igen, känner att jag och London på alla sätt har återtagit varandras händer.
 
Igår blev en supermysig kväll. Tog på dagen en lång promenad i city, väckte gamla minnen till liv etc. samt passade på att gå till Scandinavian Kitchen, som säljer skandinavisk mat, och handla lite fredagsmys. Kom hem, satt först själv ganska länge och kollade Modern Family (såg det tills jag började irritera mig på det) tills Joana och hennes vän Eduardo kom hem. Jag bjöd på Kalles Kaviar på knäckebröd och chips och dip, förvånansvärt nog så gick bägge delarna hem (speciellt chips med dip, de blev båda helt besatta av Hot Holiday). Sen kom Ludo och Sean. Sean vågade inte smaka men Ludo testade kalles på knäcke och gillade det han med. Sen gick jag, Ludo och Sean upp till Sean där vi satt och skvallrade, skrattade och smidde planer för julen och dylikt och hade så sjukt mysigt. De är verkligen världens finaste, roligaste och skönaste människor. Sen gick jag och lade mig vid tvåsnåret.
 
Idag var det dags att åka tillbaka till Ripley's igen. Hade int direkt några större förväntningar, inget var sagt mer än att jag skulle möta Sami och prata om läget. Det visade sig dock att jag var varmt välkommen tillbaka till min gamla tjänst (som dock har förändrats lite men jag är på det klara med allt nu), och min training startar redan på måndag. Sweet! Jag ska alltså fortfarande jobba i foajén och utanför men nu är jag istället self employed (ska tydligen vara lätt att fixa online), plus att vi numer klär ut oss till karaktärer som passar sig just för Ripley's (kan vara typ explorers, Amelie Earhart (levde samtidigt som Ripley), detektiv, polis (båda typiska engelska karaktärer) etd.). Dessutom skall vi när det är högsäsong få turas om att jobba inne på museet också som en del av attraktionen för att göra museet mer interaktivt och därmed attraktivt. Så det ser jag fram emot. Få plocka fram teaterapan i mig, haha.
 
Nä, nu ska jag snart dra iväg, ska möta upp Andrew som flyttat till Fulham Broadway idag och lira lite. Hörs sen! Ska imorgon försöka få upp lite bilder från igår, som jag tog på den fina omgivningen på väg till undergrounden.

Mår sjukt bra idag

God morgon, härmed bjuder jag er på en lite halvful selfie direkt från fåtöljen i mitt fina rum:
JAG HAR LIKSOM EN EGEN FÅTÖLJ DÄR JAG KAN SITTA OCH KOLLA PÅ FILM ELLER VAD JAG NU KÄNNER FÖR, JAG KAN OM JAG VILL VARA IFRED STÄNGA DÖRREN OCH OM JAG VILL HA SÄLLSKAP ÖPPNA DEN SOM LEDER DIREKT TILL KÖKET DÄR FOLK ALLTID HAMNAR FÖRR ELLER SENARE

Ledsen för CAPS ATTACK men jag kände för det. Jag är glad idag och det gör det såklart svårare att skriva något vettigt men jag vill ändå dela med mig.
 
Nu ska jag ta på mig nåt fint och ta undergrounden in till STAN (det låter bonnigt, jag vet) och återupptäcka mitt fina London. hej hej.
 

Yoga eller zumba

Juste, fan det är trist egentligen för det är en annan av mina närmsta vänner här som har dragit tillbaka till sitt, fina Veronika från Slovakien drog för typ en vecka sen (eller så drar alla för att jag kommer tillbaks, MAN VET ALDRIG), men hon hade köpt tio tillfällen för Yoga eller Zumba som hon inte kan nyttja nu som hon tänkte ge till mig istället! Gulligt va? Så nu ska jag få köra ngt av det fram till december wiie jag kommer bli as-fit och så får jag tillfälle att använda mina springskor (ping pappa)
 
OK NU då: Modern Family sen sova.

Inte mycket gjort idag.

Jag har nu varit i London i två dagar och inte sett mycket mer än just Ealing där jag bor. Får nästan panik på hur oproduktiv jag är. Hasar mest omkring och kollar på Modern Family, äter, fixar i ordning i huset osv.
 
Det är, ändock, rätt så skönt att få göra såhär ibland. Bara fucking vara. Största äventyret idag var typ att gå till banken och fixa nytt kort (jag orkade inte ens ta upp de två andra ärendena då jag höll på att totalt mista humöret när jag var tvungen att gå till ett annat bankkontor längre ner på gatan för att kunna fixa ens ett litet jävla kort :D ) och handla lite mat och galgar. Packade upp alla mina saker också, ALLA.
 
Skypade lite med pappa, det var mysigt! Och chattade lite med min polare Nick som jag tycker så mycket om (ni minns honom från veckan jag blev utslängd fr lägenheten, bodde hos honom bland annat och grillade och hade det superbra), han drog tillbaka till australien ca exakt när jag kom tillbaka hit. Sjukt jävla kass planering får man ju konstatera, men inte så mycket att göra åt det.
 
Ville bara säga hej. Nu ska jag sova snart, bara ett avsnitt till av Modern Family.

IKEA

Hej vet ni vad jag gör? Jo jag letar möbler från IKEA för att kunna inreda lite i mitt rum! Haha det känns så meta att kolla på möbler från IKEA när man bor i ett annat land. Men väldigt roligt. Ska handla en sängram (sover på en fjädermadrass, inte superskönt) en bäddmadrass, sen ska jag kolla om det finns nån annan rolig möbel man kan handla till också. Typ en liten byrå eller nåt. Känns superhärligt!

Mer om huset

Alltså ni fattar inte hur glad jag är att jag får bo som jag gör nu. Har ett stort, fräscht rum med jättelika fönster, köket precis brevid (som också är väldigt fint), tre underbara housemates som har gjort så himla fint för mig. Möttes av denna på anslagstavlan i köket:
FINT VA!?!?!? <3

Gilar området supermycket (mycket träd och typ stora gräsplättar), det tar bara 10 min (5 om man går snabbt) att gå till tuben, det är rätt lugnt, inte så mkt bilar som kör omkring och jag har bara hört sirener två gånger hittills!
 
Så nu ska jag sova, och imorgon tar jag tag i allt med banken. Jag förtjänade en dag att bara mysa.
 

Framme!!!!

Hej!
Äntligen framme! Resan gick helt ok. Åkte i god tid så jag hann, till exempel, packa om i mina väskor på Arlanda för att slippa övervikt. Alltid något. Sen blev planet en timma försenat pga fel på ett av hjulen, men de bytte och sen gick allt rätt smidigt. Sov hela flygningen, mina väskor kom nästan allra först ut på bandet (!) och sen tog jag Gatwick Express, sen buss (var sådär men jag kände mig så duktig) och slutligen taxi till mitt nya hem. Väl utanför taxin väntade både Sean och Ludo och det var kramkalas och så visade de mig runt, så SJUKT fint hus, alltså det är PARKETT i köket, och sen gick jag och Sean en promenad och han visade hur man går till "centrum" här i Ealing där det finns Tesco (typ som Willys, lite billigare mataffär alltså), Primark, pubar och sånt. Så vi handlade täcken och sånt och nu är jag hemma och myser bara.
Ska sluta skriva nu och umgås med mina room-mates, hörs sen!

Long time no see!

Heej.
 
Jag har inte skrivit på typ fyra månader, jag vet, men jag har ju jobbat här i sverige och den här bloggen handlar om London.
 
Tyvärr blir det inget jätteglatt inlägg trots att jag åker tillbaka om två veckor och längtar supermycket, är för det första sinnessjukt stressad över allt som behöver göras innan jag åker (har typ stresskräkts lite, så illa ere) och för det andra nu hysteriskt deprimerad för att jag för det första blivit utsatt för kortbedrägeri, och det måste typ vara min gamla hyresvärd eller personen som bor där som har gjort det eller typ nån på posten (skitsamma, fick tillbaka pengarna men drygt ändå) och för det andra minns jag inte att jag fick tillbaka min deposition för gamla lägenheten men nu hävdar min gamla hyresvärd att jag visst fått det. Så det suger, 4000 spänn som jag bara inte minns om jag fått eller inte. Vet inte om han försöker luras, om jag ändå minns fel (men jag tror inte det) eller om han minns fel. Men ord står mot ord, finns inget undertecknat.
 
MEN! De braiga nyheterna är att jag ska bo hos några vänner istället när jag kommer tillbaka till London, wiie :) Vi ska bo i ett hus i Ealing (västerut, typ 25 min med tunnelbanan men det överlever man) fyra stycken och det kommer att bli så jävla bra. Jag är så lycklig för det. Vi hyr huset vitt också vilket känns så himla skönt, ingen kommer kunna luras där inte! Dessutom får jag tillbaka mitt gamla jobb så det känns jätteskönt det också, allt förutom det där med depositionen har ju löst sig jättebra.
 
Men jag är verkligen superdeppig och stressad som satan. Haha! Så tyck synd om mig!

RSS 2.0