Natti

Nuuu ska jag duscha och lägga mig efter en topphelg. Blev en lugn fredag hemma med mat och däcka framför TV-serier i fåtöljen, men en desto mer händelserik lärdag! Jag mötte upp m fina Lovisa och vi gick och käkade brunch, sen gjorde vi hela Portobello Market i princip (SHOPPING, jag borde inte ha spenderat pengar men kunde inte hålla mig) och sen tog vi en härlig promenad i Hyde Park. Vädret var verkligen underbart, stålande sol som gjorde oss båda väldigt glada. Sen käkade vi hemma hos Lovisa och jag drog och träffade en gammal kompis från Ripley's, och vi drack öl och pratade om allt möjligt och gjorde Soho osäkert.
 
Idag har jag tagit det lugnt, lagat Bolognese (haha efter att ha ätit det 2 ggr denna vecka jag VET men det är gott så sluta) och CHILLAT. Det behövdes.
 
Jag börjar verkligen må så himla bra nu, vädret gör mycket. SKypade även med pappa och Josefin idag vilket gjorde mig lycklig, jag längtar så himla mycket efter alla mina kära.
 
Nu ska jag kissa, duscha och sen sova, natti naaaatt!

Svimtrött

Hhhheeeej
 
Gud jag är så trött just nu att mina ögon vibrerar och det känns som att rummet gungar...
 
Men jag är glad. Blev en lugn kväll ikväll, lagade mat och städade och däckade sen i min fåtölj och har mest slumrat fram och tillbaka sedan dess.
 
Sitter och försöker planera lite, dels alla semesterdagar jag skall försöka ta ut (jag kommer typ använda upp alla innan augusti är slut, halleluja), dels kolla lite på utbildningar till i höst. Har skickat ett mail som jag känner mig nöjd med, känner mig så himla pepp på att ta tag i min framtid. Känns helt fantastiskt faktiskt. Allt tack vare min fina familj som alltid har trott på mig och stöttat, kommer aldrig glömma när jag spenderade ett dygn hos moster Helena som bara överöste mig med pepp, stöd, tips, googlingar och kärlek (och lite vin). Och mamma och pappa som tror på mig så stenhårt, jag kan nästan inte tvivla på mig själv så länge jag har dem.
 
Vad mer då? Jo imorgon blir en mysig dag, ska bruncha med Lovisa och sen dra ut i Soho med en gammal kompis från Ripleys. Sen på söndag kanske jag ska träffa en vän från MT:s, om vi båda har en tråkig dag.
 
Det var nog det enda jag ville säga? Ja jag pallar typ inte skriva mer nu. Kommer fan svimma när som helst hejdåååå

Veckaaaa

Efter skitveckan förra veckan ser denna ut att arta sig bättre. Hurraaaa!
 
I måndags jobb sen handlade jag svensk mat och FROSSADE hela kvällen med semlor och chirre, FYFAN vad njutbart asså.
 
I tisdags var jag ledig, drog och hälsade på fina Lovisa som praktiserar på svenska ambassaden, det var något slags show room på Londons Modevecka som de var inblandade i så det var intressant. Sen åkte jag till min ex-kollega Veronica som bjuckade på Pasta Bolognese och vin och det var så himla härligt att se henne igen. Hon bor i Peckham som är på god väg att bli shorediched snart (det är när ett rätt sunkigt område plötsligt "upptäcks" av hipsters som via sociala medier gör det MEGATRENDIGT).
 
Iii onsdags (igår), jobb igen sen hem till en tjej som jobbar Attractions för lite Bolognese igen (haha har ätit så mkt Bolognese denna vecka, men det är fan jävligt gott asså) och vin och tjejsnack fast det var killar där också.
 
Idag jobb, sen möta upp med kompis från Ripleys, vi gick och såg the 39 steps (svinbra) och åt kinesiskt.
 
Det var det hele. Jag är ledig i helgen så det är soft.
 
Vad som är mindre soft är att de ville boka om min tid jag har fått för färgning av mina rötter :(((( suger så hårt för jag har väntat en månad redan. Jag har liksom tagit ledigt den dagen för att göra det och den dagen de föreslog jobbar jag ju naturligtvis. Jävla puckon. De skulle kolla om det gick att göra något och ringa tillbaka men det har de inte gjort :))) Haha ynkligt egentligen att det är mitt största problem just nu.
 
Det och att jag är lite nervig inför imorgon, de kommer ha en auditiongrej för en grej på jobbet och det hade varit kul att vara med på men jag HATAR auditions och det går alltid sämst för mig (jag får ibland för mig att jag är en superintressant människa som alla ba automatiskt *vill ha med på allt* men så blir jag så nervig och awkward och då går det sämst och mitt lilla skal av självförtroende går sönder och så blir jag deppig) men men håll en tumme om du känner för det. Kvart över ett engelsk tid.
 
JA JA. Nu ska jag säga godnatt till min spindel Elsa (hon hälsar) och lägga mig.
 
Har PMS igen :( Jag är synkad med en tjej på jobbet så det är helt underbart faktiskt! Haha idag så kom hon till mig och ba "Carro jag mår skit och har ätit en massa choklad, är du på gång tror du?" och jag ba "Jag med och jag är superöm i brudarna" osv osv haha jag FATTAR inte hur det där kan gå ihop alltså.
 
Jaja förlåt ni vill väl inte veta om min mens heller men jag vill skriva om det så så är livet.
 
Hej
Re

Alla stjärtars dag

Hej hörrni!
 
Den här dagen började tyvärr med att vårt el och gasbolag ringde och väckte mig klockan halv nio på morgonen. Jag har snittat på ca sex h sömn per natt (max) på senaste och ahde sett fram emot att få sova till typ tolv på min lediga dag men nej.
 
Plus att jag håller på att försöka krångla mig ur en pensionsplan på jobbet och det verkar vara asbesvärligt (jag har inte tid jag har inte tid jag har inte tid), har inte tänkt stanna här till pensionsdagar direkt
 
PLUS att en bankomat åt mitt kort igår kväll och jag skulle ta ut pengar fast jag egentligen verkligen inte behövde så det var HELT i onödan och nu har jag inget kort i en vecka
 
PLUS att det är mörkt och kallt och jag e lite deppig och känner mig lite ensam ibland så som jag alltid gör på vintern
 
PLUS att det är sjukt svårt att stava till inte utan att skriva itne, varför liksom
 
Varför, varför, varför.
 
Jag låg kvar i sängen några timmar och bara suckade, sen hörde jag mina roomies i köket och bestämde mig för att gå upp vid halv elva.
 
Lyckligtvis fick de mig glad igen, de har också en massa besvär med olika saker och krångel (London är bra KRÅNGLIGT, kan jag tala om för er) och vi pratade skit om livet och jag grät och sen skrattade vi och sen gruppkramades vi. Tack och lov för dem. Nu känns allt bättre.
 
Hoppas ni har en bättre alla smärtans dag än jag. Puss

Today was a good day

Hej hej!
 
Idag har jag haft en bra dag. Hade en liten skitdag igår så det var inte mer än rätt.
 
För det första har jag äntligen fått en fungerande relation - med en spindel!
 
Vi har en spindel hemma, kanske har jag skvrivit om den förut, den är ganska stor och första gången jag såg den höll jag på att krevera. Jag har nämligen en ganska löjlig spindelfobi. Nu har dock månaderna gått och den har hållit sig i samma hörn i taket i badrummet och det är jag faktiskt okej med - en av de äckligaste grejerna med spindlar är deras oberäknelighet så när jag förvissat mig om att den förmodligen trivs där och inte kommer krypa på mig när jag minst anar det känns det ok! Speciellt också när den har hövligheten att hålla sig i taket - långt bort från lilla mig. Så för någon vecka sen upptäckte jag att hon inte var i sitt vanliga hörn, och blev näst intill lite vemodig då jag tänkte att det säkert var en av mina rumskamrater som ledsnat och avlägsnat henne. Det var lite rofyllt att ha henne där varje morgon. När jag så skulle ta en dusch samma morgon fann jag henne dessvärre i ett hörn i duschen - närmare min kropp och dessutom på ett ställe där jag måste vända ryggen till och alla vet ju att det är då spindlar går till attack. Jag svalde dock min rädsla - man måste ju duscha och jag skulle aldrig våga ta väck en spindel på egen hand - och ignorerade henne. Så gick det några dagar och vad som hände imorse är i min värld näst intill obegripligt - hon hade flyttat tillbaka till sitt gamla hörn. Precis som om hon uppfattat min ovilja att ha henne i duschen. Jag har alltså telepatisk kontakt med ett djur av den art jag räds allra mest! Det här är så fint! Hon kan bli början på slutet för min fobi! Jag måste döpa henne och tala om för mina roomies att hon måste få vara kvar. Det här är så härligt, för första gången i mitt liv tycker jag om en spindel! Vad ska jag döpa henne till tycker ni? Hon har lika späd kropp som en långbenspindel fast är mer "spindlig", dvs hon är inte så "platt" utan har benen i böjt läge. Om ni hajar. Så ja, namnförslag är välkomna. Det här skänker mig stor lycka.
 
Sen är det en annan sak som gör mig glad idag. En gång i månaden har vi s k "star breakfast" på jobbet, då får man gratis frukost och så utses månadens stjärnor. Det går till så att man kan nominera vem man vill när som helst - och går nomineringen igenom HR-avdelningen (de kollar så att ingen nominerar sin kompis för att hen "är skön", typ, det måste vara något konkret) så läggs det upp på en sida på vårt intranät och sen går de högsta cheferna igenom alla nomineringar i slutet av varje månad för att utse månadens stjärnor. Vi har några olika värdeuttryck som vi jobbar efter - t ex "vi gör så att varje pund räknas", "vi tar ansvar", "vi gör vad vi säger" och "vi gör det roligt", till exempel. Så varje månad utses en stjärna i varje kategori som får en fin nominering och ett litet pris. Den här månaden (eller för januari tekniskt sett) var en av de stjärnorna lilla jag! Jag fick pris för "vi gör det roligt"! Så himla kul. Jag hade fått kanske tre-fyra nomineringar i januari av mina vänner och andra om att jag alltid sprider energi och glädje och ger alla gäster mitt allra yttersta, är lite lagom knäpp och gärna sjunger för våra gäster om läge ges. Så himla kul! Där stod då MT:s högste chef och läste upp dem och sen mitt namn och så fick jag en flaska champagne, presentkort på TopShop och ett diplom. Så himla kul! Jag är glad för min skull. Jag behövde det, den här vintern har varit lite halvtuff.
 
Det var allt hörrni, jag måste nu avsluta och sova för annars blir det en väldigt mosig morgon imorgon. pUUSUSUS

Laa laalalala

Heeeej!
 
Här sitter jag i min lilla lya och är lite småhungrig.
 
Så himla störigt, för jag käkade tidigare idag men blev mätt på en gång och nu är jag hungrig igen så jag är typ sur på mig själv för att jag lämnade mat ouppäten. Hur korkat
 
Det har varit en rätt hård men väldigt kul helg! I fredags var det leaving party för en jättegullig killä som ska sluta och börja jobba som cabin crew. Det var jag och alla från attraktionsavdelningen, typ. Sjukt bra kväll. Vi var ett gäng som höll igång länge och jag var inte hemma förrän sju på morgonen.
 
I lördags (igår) var det fezt igen, den här gången födelsedagsfest för min fina rara kollega Heather. Jag åkte först hem till underbara Amy och vi bakade kakor, käkade och sminkade oss. Sen åkte vi till Heather där vi spelade ett superroligt spel där man typ ska forma så vulgära meningar som möjligt med kort med ord på. Sen drack vi vin och skvallrade om folk på jobbet och sen drog vi till ett ställe i Shoreditch som hette Cargo. Var helt ok, men vi var egentligen inte jättepepp på att dansa etc så vi drog hem rätt snabbt. Idag har jag verkligen bara softat, sett om några avsnitt av Sherlock osv. Sherlock är svinbra! Alla måste se Sherlock.
 
Jaaa ja ja ja. Det var det. Nu ska jag äta broccoli och sen ska jag duscha och sen sova om inte allt för lång tid.
 
Ååååååh det är så drygt för det är strejk nästa vecka igen. Strejk i tunnelbanan. De gick ut den här veckan också, i två dagar. Det är tydligen så det funkar här i England. Man bestämmer både start och slutdatum för strejker. Jaja det var totalt kaoz i vilket fall så det suger. Suger att det ska hända igen. Det tog mig två timmar att åka till jobbet i onsdags. Buuu. Och så är det människor precis överallt som bara är i vägen och alla bussar är totalt överfulla osv osv osv.
 
Jaja nu ska jag kolla community jag älskar er alla puss puss

HÄÄÄJ

Hej vad gör ni, det är kallt, jag är hungrig!
 
Idag gick jag på Science Museum med en vän från Ripleys, det var kul men det är så himla stort där och så mycket handlar om rymden och jag är verkligen rädd för rymden så det var kanske lite otäckt. Men det är ok nu.
 
Mer då? Igår blev det bärz med lite folk från jobbet, mysigt.
 
I helgen har jag jobbat, massa folk från hela världen just nu, har ni sportlov nu i sverige eller nåt? Det är lite invasion just nu! Men det är härligt, jag gillar svenskar. Svenskar på semester är alltid vänliga.
 
Eeeeh ja herregud vad har jag mer gjooooorrrrrt.... Ingenting i fredags, tror jag? Satt väl bara hemma. I lördags kollade jag och fina Lovisa (en gammal barndomskompis som är här på internship i 5 mån.) Mellon på en svensk bar nära jobbet! Helt underbart, det ska vi försöka göra om igen nästa gång. DOck funkar det inte på lördag för då ska jag på feeeeest!1 En vän från jobbet fyller år. JÄVLAR måste köpa present, ja ja det fixar sig.
 
På fredag ska jag ut med mina Ripleys-buds igen, en tjej ska sluta och ahr sitt leaving party. Det skall bli kul att träffa alla igen, träffade ett litet gäng i söndags när en av tjejerna uppträdde på en Open Mic night. Det var kul, men lite awkward. Det är ganska få som jobbar där så det var lite, typ, DRAMA och parbildningar och sånt som inte alla är så nöjda med och jaja. Så ere.
 
Så sååå ere. Härligt hörrni, onsdag imorgon! Jag brukar ibland följa med grabbarna från MT och kolla när de spelar fotboll men tror jag skippar det imorgon. Har ingen lust egentligen.

RSS 2.0