Bara så att ni ska förstå...

...hur oglamourös den här kvällen är så har jag, förutom att bli raggad på av äcklig man i fruktmarknads-stånd och lagat helt ok carbonara med utgången grädde, ägnat senaste halvtimmen åt att titta på youtubeklipp med katter. Får alltid kattsug när jag har PMS. Har en kompis som har tre hemma, får nog försöka hälsa på henne snart.

Heeeeeej

Gud förlåt alla (läs: Nicole) för att jag aaaaldrig skriver. Det har inte blivit så bara, sämst jävla ursäkt jag vet men nu går vi vidare.
 
Idag flög en duva in i mig! Så, nu var det sagt. Det var det vidrigaste som hänt mig på länge. Nu har de fan gått för långt. Jag tröstade mig med att köpa kakmix som jag precis har "bakat". Det enda jobbiga med kakor är att man måste vänta så länge med att käka dem, de blir liksom inte goda förrän de har fått stå ett tag och blivit liksom lite sega. Jaja ni hajar.
 
Vad har hänt på senaste dååå? Jag har:
Jobbat, det har väl gått bra,
Varit i Stockholm och hälsat på, det var helt underbart men gick för fort,
Fått hoppa in och praktisera på eventavdelningen på jobbet en kväll (låter flashigare än det var, vi gick mest runt och flyttade avspärrningsband, stirrade på folk som dukade bord, skjutsade undan gästerna när det var dags för dem att flytta sig och pratade om kroppar),
Träffat vänner,
Drickit öl osv,
Köpt nya lakan etc.
 
"ÅH vad spännande med nya lakan!", tänker ni.
 
Vad mer då? Jag har klippt mig igen! Ska försöka infoga en biiiild:
 
Sorry för posig bild. Ser kanske exakt likadan ut som innan, vad vet jag? Blev asnervös för ser ni att det är lite rosa, ok det synds inte så mkt här, men det var det iaf. De sa på salongen att jag skulle få "Peachy-Blonde", jag bad dem nämligen om något inte alltför onaturligt för man får inte ha galna färger på Madame T:s, och när jag kliver ut från salongen insåg jag att peachy i deras värld tydligen innebär rosa. Högste chefen på MT:s är supernoga med sånt där så jag var helt hundra på att jag skulle få skäll för det men han märkte ingenting och nu har jag tvättat det och det lilla rosa som e kvar blir jag fan hysteriskt chockad om han märker.
 

Det var så mysigt att komma hit igen från sverige för jag har saknat så mycket grejer som jag aldrig skulle ha tänkt på annars! Te, till exempel. Jag vet exakt vad ni tänker nu - "Vadå, engelsmännen är ju kända för sitt tedrickande, hur kan man sakna te i England?" Jag kan tala om för er att engelsmän är helt värdelösa tedrickare. Usla! I mataffären och på kaféer finns vanligtvis tre-fyra sorter: Earl Grey, English Breakfast, nåt grönt och så typ kamomill. That's it. Inget härligt fruktte eller så, nej nej, bara bittra teer. Därför (eller jag antar att det är därför) dricker engelsmän också te med socker. De FÖRUTSÄTTeR nästan att man vill ha socker. De blir purkna om de kommer hem till en och man bjuckar på te och inte har något socker. Helt otroligt va!? Makalöst. Som pensionärer. Eller småbarn.
 
Men de är ändå trevliga och många av dem väldigt fina. Min underbara kollega Hollie gav mig skjuts till Stansted när jag skulle flyga vad kvart i nio på morgonen, det tycker jag var snällt.
 
Och snart kommer våren och då är alla glada!
 
OK nu lovar jag att skriva om mindre än en månad igen. Och nästa gång blir det fler bilder än bara en fånig posebild. Nu måste jag lägga ner för jag känner på mig att mina kakor går att äta nu (åh gud MINA KAKOR nu lät jag som Leila Lindholm).
 
Puss och kram skumbanan! :********

RSS 2.0