Längtan, glädjen, STRESSEN, peppen

Heeeei!
 
Vet ni, idag är jag jätteglad. Jag hade en underbar kväll igår, jag och Amy åt sushi och fro-yo och sen drack vi ett glas vin och pratade om livet. Min jobbdag idag var inte så tokig den heller, rätt lugn dag, blev skriken på bara ett par gånger. Jag var lite överallt så jag kunde kila runt och hjälpa gästerna lite extra; återförena en härlig kanadensisk familj, inte bara visa folk var saker och ting ligger utan faktiskt promenera dit med dem och småprata lite med gästerna. Det var mysigt. Så som det ska vara. Nu kommer nog den här slutspurts-peppen, bara för att jag vet att jag inte har så långt kvar så orkar jag faktiskt prestera in i det sista.
 
Vad mer är jag glad för? Jag är glad för att jag känner att jag har kontroll på situationen gällande praktiska saker med flytten, har bockat av en del redan. Känner mig inte så stressad längre vilket är skönt. Jag reser ju till Sverige imorgon för att vila innan Roskildefestivalen (kommer bli underbart, sanna mina ord) och känner mig knappt ens stressad för det fast jag var superstressad tidigare idag. Märkte det inte ens själv innan Heather påpekade att jag verkade lite konstig. Men nu är allt bra, jag har precis packat, säkert glömt allt. Ska upp kl 03:00 imorgon så om ca fyra timmar. Jag borde sova men är lite för uppspelt.
 
Ja, så är det. Nattski. Mina ben är svettiga

Helt vanlig liten dag

Hjeeeej
 
Idag vad en rätt kul dag på jobbet, jobbade tsm med Amy och vi har fullt upp även när det inte finns några gäster att underhålla. Då underhåller vi varandra! Idag har vi lekt såpopera med kassa-attiraljer såsom häftapparat och soptunna (Amy var hemligt kär i Soptunna och jag hade jobbiga exet Häftapparat på halsen), vi har sjungit poplåtar med operaröst, vi har gjort oss så fula vi bara kan och satt häftstift i håret.
 
Men alla gästerna var gulliga, speciellt kul var det när sångaren i Opeth kom förbi! Jag kände ju inte alls igen honom, är ju lite för mesig för metal hehehe men han kom in med sina två supergulliga döttrar och vi började småprata lite medan jag kirrade alla biljetter. Så berättade han att han var där på jobb och jag undrade vad han gör och han berättade att han är musiker och jag ba "Jaha vad kul vad heter bandet" han ba "Opeth" och jag blev genast lite till mig, det var coolt! De hade tydligen vunnit något brittiskt pris och han hade tagit emot det kvällen innan. Jag tackade för att ha representerat Sverige och då skrattade han. Jag frågade tjejerna om de hade fått följa med, det hade de. De hade träffat Darth Vader där sa de.
 
Efter jobbet gled vi in på Nandos en sväng för att käka middag. Jag och Amy tog var sin sallad för att vara lite nyttiga men sen flippade vi ur och tog var sin "bottomless fro-yo" (man betalar typ 30 spänn och får då så mycket frozen yoghurt man vill). Under andra portionen började vi dock sakna toppings, och kom på den briljanta idén att vi kunde springa till Tesco och köpa Brownie Bites och smuggla in! Sagt och gjort, och kombinationen var heeeelt gudomlig. Dör fortfarande lite när jag tänker på det.
 
Igår var också en bra dag. Jobabde i Attractions, fick ta emot folks barnvagnar hela dagen och det var ju sköj med en ny utmaning. Hade en så gullig gäst, en kvinna som efter besöket när vi sade adjö var så glad och tacksam för hon hade tyckt att jag var så hjälpsam, hon undrade om hon skulle skriva en lapp till mina chefer eller så men jag sade att det behövdes inte, bara att hon säger det värmer så mycket plus att min chef stod precis brevid. Gulligt vaaaa?
 
Åååh nu börjar folk bli ledsna över att jag åker. Det gör mig glad och ledsen på samma gång. Vissa vill inte att jag ska prata om det ens.
 
Nu ska jag sova innan jag blir för sentimental. Natti puss hej

Bokat flyg nu!!

Flygresan är bokad!! Flyger från Gatwick kl 13:10 den 31 juli och landar igen i mitt fina lilla Sverige kl 16:30 på Arlanda. Hurra!! Känner mig så lycklig över detta. Skön tid att flyga också, slippa gå upp och stressa så satans jävla tidigt. Wiiie! Bokade 2 bagage på en gång, får stoppa 20 kg i vardera, det är väl bara att börja rensa antar Jag. HERREGUD jag har så mycket kläder som jag aldrig använder. SÅ svårt kan det väl inte vara.
 
Tog en middag efter jobbet med Amy idag och hon undrade om jag inte kommer sakna att prata engelska hela tiden. Det har hon rätt i. Det är ett härligt språk, uttrycksfullt på ett helt annat sätt än svenska. Det är kvickare. Det var kul att verkligen komma in i engelskan.
 
JAJA. Yes, känns så skönt att ha det gjort! Nu ska jag bara LÄNGTA (och fixa allt annat jox).

Jag tror inte ni hajar...

...hur underbar Marabouchoklad är. Det är guds gåva till människan. Jag har sån våldsam söndagsångest idag, det är verkligen inte kul, men det känns fan lite, lite, lite bättre efter att ha ätit bara en bit.
 
Gud vad jag SLUNGAS mellan olika känslor nu. Stress, glädje, stress igen, mer stress, glädje, separationsångest, glädje, glädje, glädje, ledsamhet, det är som en storm inuti mig nu. Men just idag är det bara söndagsångestigt. Ni vet hur det är va? Det känns som att en grå dimma seglar runt i din kropp, ditt hjärta suckar och du blir lite, lite tyngre. Inget känns kul. Är inte ens pepp på semester. Jag var i Brighton idag och det var roligt, tyckte mycket om Brighton, men inte ens havet kunde blåsa bort den där dimman.
 
Jag vill bara grina. Meeeeen jag måste vara stark. Har lovat mig själv hela veckan att jag ska städa i helgen och som ni säkert förstår är det det SISTA jag vill (det enda jag vill är att äta Marabou, kolla Orange is the new Black och gråta) men det är det enda jag måste idag, sen kan jag göra vad jag vill. Jag klarar det.
 
Är iaf glad för har pratat med mina housemates nu, de är så glada för min skull och har redan börjat planera för vem som ska ta över mitt rum (kanske borde ta illa upp för det, hah) och gulle Ricardo har sagt att han ska sätta sig ner i veckan och hjälpa mig med allt jag behöver ta tag i rent praktiskt, ringa bank osv. Han har tröstat mig och sagt att det inte är så jobbigt som man kan tro att flytta över alla räkningar och grejer på någon annan. Fina han.
 
Skönt det var att skriva av sig. Hoppas jag inte drar ner någon annan i träsket nu, om någon mot förmodan har en toppensöndag vilket jag hoppas att alla har såklart.

Glad, lycklig, lättad, glad glad glad!

Igår hörrni. Vilken jävla dag! För mig började det som en jävla skitdag rent ut sagt. Först så snubblade jag på trottoaren på väg till jobbet. Jag snubblar fan aldrig! Kom till jobbet, fick reda på att jag återigen har fått sämsta positionen, blev lite less. Kände mig allmänt spänd, hemlängtig, sur och tjurig bara. Men sen ba tvärvände allt när jag fick reda på att jag kom in på utbildningen jag sökt till i höst! Så otroligt glad, jag längtar tillbaka så himla mycket och det ska bli så kul att ta tag i mitt liv lite. Så det är bra! Sen hade jag en superrolig kväll, jag och Heather drog på födelsedagsfest för en av hennes gamla pluggkompisar och hans posha vänner, vi drack vin och pratade om livet och hade myyyyzigt. Han bodde så sjukt fint, delade en rätt stor lya med en annan kille bara.
 
Ikväll ska jag grilla hos Amy! Det blir nog roligt det med. Hennes kille ska ha sina kompisar över så hon behövde lite kvinnligt stöd. Klart man ställer upp. Sen imorgon ska jag till Brighton med en gammal Ripleys-polare, ska bli askul! Så pepp. Försöker passa på och se mer av England nu under tiden som är kvar. Gud vad konstigt det känns att skriva så. Fast bra.
 
Okidok det var väl det för nu, see ya laterzzzz

Hatkärlek

Nu när jag är i övergångsstadiet till att bo här och flytta tillbaka lägger jag märke till saker på ett annat sätt. Som Idag: Hade en ölkväll med min underbara fina lilla Sheree, vi träffades tidigt men stannade till sena kvällen. Jag hoppade på en av de senare tunnelbanorna hem, började prata med random person och det råkade vara hon som har hand om stora delar av de visuella effekterna på BBC (ca svt i sverige). Det var superkul att höra lite av hennes livshistoria, sen skildes vi åt vid samma hållplats och det var det.
 
Jag älskar London på så många sätt; det finns så mycket att ta del av och om du anstränger dig en smula blir varje ögonblick något stort som du kan lära dig så mycket av, samtidigt som allting är flyktigt. Du blir sköljd av storhetens källa några ögonblick men så kastas du återigen ner i "the bog of eternal stench", du påminns om hur liten du är och hur svårt det är att ta plats.
 
Jag längtar till Sverige nu. Har börjat kläcka nyheten för alla, inklusive housemates, och det verkar som att hon som bodde i mitt rum innan mig vill komma tillbaka ungefär exakt när jag vill åka hem vilket är lite otäckt perfekt.
 
Det var så fint att träffa Sheree dock! Ni har sett henne på bild, ni vet vem hon är och hon är underbarare än ni kan föreställa er. Åh. Vi drack öl, pratade livet, drack mer öl, skrattade, grät, bråkade med jobbigt folk i baren, skrattade mer och åkte hjem.
 
Jag har blivit lite mer bråkig sen jag åkte hit. Jag kan inte hantera när folk är otrevliga och behandlar andra som skit utan anledning. Jag kan inte låta det passera mig obemärkt. Idag stod jag vid baren, hade just beställt, när en i sällskapet brevid mig började tjafsa med bartendern om att de serverat mig före dem. Jag hörde bartendern be om ursäkt men kunde inte hålla mig från att ryta åt den otrevliga snubben att inte bete sig så illa mot bartendern, tala om att jag hade varit där först och en gång till be honom att inte bete sig illa mot personalen. Vad har folk för jävla hyfs egentligen??
 
JAJJA. Nu ska jag sova. NATTI. Längtar efter er så mycket nu. Märker på mig själv att det börjar bli tungt, blir lite tyngre att jobba och städa och ta hand om allt för jag längtar hem. Längtar hemhemhemmmmmm.

bilder, miljoner miljader


Jag och Amy på vår Admission-fest med Nandos, öl och vodkashots
Jag och Amy, vanlig kväll på puben

Jag testar klänningen jag bar på Great Gatsby-festan på MT


Hollie innan Great Gatsby-festen


Amy och Heather fixar sig inför Great Gatsby-festen. Vackra vänner, check!


På studieresa på Chessington, fick vara zookeeper för en dag! Har aldrig varit såhär rädd i hela mitt liv. Brevid en struts! Hon var iofs helt underbar, Doris hette hon och hon var mobbad av de andra strutsarna så hon fick bo för sig själv :(


Lite rädd här med, matandes fina zebran Goliath

Höjdpunkten var ju iofs den här lilla killän, Charlie! Charlie tyckte om mig. Har försökte krypa ner i min jacka. Har försökte också krypa upp i min näsa och slicka i sig mina snorkråkor.


Som sagt så var det studieresa inom koncernen, vi var där för att hjälpa till och skapa gemenskap, och på morgonmötet med alla zoo-skötarna hörde jag att en av tjejerna hade svensk accent så jag frågade henne om hon var svensk vilket hon var. Vi pratade en stund och hon erbjöd en privatshow med Harley sjölejonet och det här är vårt möte! Harley blev kär i Amy och försökte hångla upp henne

Jag blev lite sotis först men sen blev vi vänner igen

Pingvinerna var kluriga, man fick mata dem snabbt som satan annars kunde de bita en i fingrarna.

Den här rackaren ville bara ha insekter som mat. Usch!

tacka vet jag svenska chips!

Och tacka vet jag fina Lovisa! Vi bestämte oss för att vara svenska och kollade mellon på svensk pub

Bilar på hög på Science Museum

Trött tjäj mellan gulliga Marks and Spencer-lakan

McKenzie fyllde 40 vilket vi firade med Nando's

Pubkväll med Kirsten! Vi sa hejdå till Paul som skulle tillbaka till jobbet som cabin crew

Trist nog spöregnade det på vägen hem. På 5 minuter var jag såhär blöt

Gulle-Lovisa visste om alla coola mode-event i stan och vi kollade coola kläder, drack gratis bubbel och jag råkade vara dryg mot en modebloggerska. Note to self: Tydligen inte lämpligt att fråga "Men vad har du tänkt jobba med på riktigt?" till modebloggerskor

Jag hade värdlens sämsta Valentines day: Tilltänkt sovmorgon förstördes av el och gas-leverantören som ringde 8:30, spöregn när jag släpade hem matvaror i dramaten som gick sönder, och till sist obekväm kväll hos kompis som skulle bjucka på middag som istället blev vin och jobbiga försök till seduction, men den här killän räddade allt; fina fina house-mate Ludovic! Vi satt uppe i timmar trots att han skulle jobba tidigt och bara pratade om allt allt allt.

Londons Modevecka! Underbara Lovisa visade mig var alla coolingar gick

Men ingen var coolare än Lovisa själv!

Jag åkte hem till enastående Anka som lagade Bolognese och Bonnie var söt som vanligt

Tog med Billy Idol, förlåt, Bobby, till Bröderna Olsson i Soho för vitlöksöl och shots!

Fina Fian kom och vi ba drog upp i London Eye!

Sen klubbade vi i UV-ljus och var coola

Min älskade Sheree ringde och ville ha sällis på sin föllsis så jag tog min flaska champagne och drog dit

Söta attraction-töserna ville följa med på parkhäng följt av 2 4 1 på b@1

Underabra bästa Evve skickade bild från vår vecka, tänk var fina vi var när hon var här och jag behövde henne som mest <3

Men inte långt därefter drog jag till Sthlm och tog selfie hjemma hos min allra bästa vän i världen (hon som är min andra hälft, min kroppsdel, min vapendragare och själsfrände, ja den som jag behöver för att kunna leva helt enkelt)

Här är hon ju! Josefin. Herregud. Hur kan man vara så underbar som hon

Emil var i sthlm såklart! Sjöng på fotografiska! Helt sjukt bra spelning. Emil Dickson, and the sleepwalkers var där också. Magiskt.

Mamma var där med sin Anders som njöt. Min lilla mamma som jag älskar så jag nästan spricker, och pratar om varje dag.

Sen har vi den här underbara lilla tösen! Heather hjärtat som jag gick till Saatchi Gallery med, i sällskap med Lovisa och Madde. jag och Heather fastande så för den här tavlan då den påminde oss om bläck-klottret i våra skolbäcker. Sen åkte jag och Heather på paddlingsrace, inga bilder har jag tyvärr men det var väldigt kul, stor folkfest. Gud vad jag älskar den här bruden. Hon har räddat mig så många gånger när jag har varit nere.Vi verkar alltid vara på samma våglängd hon och jag.

För att inte tala om Hollie och Girl-Sam!!

Kvällen när vi helt oplanerat blev ASFULLA tillsammans. Men gud så kul vi hade. Grät och skrattade och berättade hemlisar och jag älskar de här tjejerna.

Sen en annan kväll gick vi till vår stammispub och fick passa en kattunge åt en tjej när hon gick på toa. Så jävla konstigt, fast äckligt söt liten katt. Ville ta den och springa bara

Gulle-Lovisa bjöd på efterskott-fedelsedagsmiddag på supernice ställe nära jobbet! Så perfekt liten myskväll.

Amy! Vi hade ångest-kväll för vi skulle båda vara med på Engelsk TV och var jättenervösa inför hur töntiga vi skulle se ut

Och mycket riktigt. Här är en bild från programmets egen twitter. Så extremt pinsamt men ibland får man bjucka på det. Vi köpta mat, vin och snacks och tittade på oss själva och sen lugnade vi oss med Human Centipede 2.

Fun Fair-en kom till stan!

Fick mig att sakna Grönan så det smärtade i hjärtat

Jag saknade Grönan så jag blev fysiskt sjuk och tog en sjuk-selfie vilken såg ut såhär

Kom tillbaka till jobbet och de hade målat om och satt upp roliga lappar

Sen drog jag med mig house mate Maciek till Fun Fair-en! En helt underbar liten eftermiddag med karusell och sockervadd. Fina fina Maciek. Han var asrädd verkligen.

Plötsligt hamnade jag på tunnelbanan med min lilla kaka Hollie och hennes söta mamma Jo! De tävlade i att lösa korsord, med lila penna. Vem är vem, liksom? Lyxigt var det, för vi var på väg hem till deras superstora hus där jag fick sova över för att sedan bli körd av Hollie som gick upp kl 5 på morgonen för att köra mig till Stansted varifrån planet tog mig till sthlm för att träffa bland annat...

...de här tjejerna!!! På VÄRLDENS mysigaste möhippa i VAAAJSBY (visby)! En så underbar helg med alla mostrar, Anki, Lotten, Amanda och Anette och en massa god mat och vin och mys och kärlek. Så mycket kärlek.

Mamma ringde taxi från flygplatsen och allt var så tokigt och konstigt (fast det är verkligen inte konstigt)

Vi kom till Visby till slut! Det var jag glad för.

Men mest glada var nog min supersöta kusin Lotten och min underbara kusin Anki som gifter sig i sommar!!! Älskar er!!

Exakt den här, vad är det, kyrkan? ruinen? tog jag kort på när jag, mami och bästa bror Emil var i visby när jag var typ 14 och mamma var söt som vanligt. Så jävla mysig helg. Fina er! Saknar er nu allihopa. Mamma Anki Lotten Amanda Cattis Sofia Helena Anette tack igen!

I sthlm en vecka senare, ingen rast ingen ro! Blev upphissad i mammsen och Anders båt's mast för att fixa saker. Sjukt läskigt fast kul också

Sen hann jag med att mysa med den här underbara krabaten också! Herregud vilken kväll. Timmarna bara sprang. Så mycket kärlek, prat om nutid, dåtid och framtid, känslor, kärlek, skratt, allvar och allt man kan önska sig. Tack.

Men hallå, vad händer? Vi fick på oss rullskridskor och åkte på Rollerdisco! Så JÄVLA kul. Finns det i sthlm???? Heather var festlig och spexig och söt.

Laura spexade loss. Gulle hon.

Och såklart bröderna Bushby som ägde på grillerna och matchade till råga på allt. Ingen kunde ta miste på att de är tvillingar. Snygga som få! Akta er säger jag bara. De här är inte att leka med fast de är iofs världens jävla gullon.

Men fina Amy är iofs svår att klå.

Jenni älskade rullskridskor! Graciös! Härlig

Amy tyckte om Afrodite, hon tyckte Zeus (i bakgrunden) hade lite liten snopp

Jag vilade fossingen
Jag och min lilla Ame tvingade vår Sam att ta en bild innan vi tog oss hem. Så bra kväll.
 
Ja hörrni! Där har ni bilderna från några månader tillbaka. Hehe. Gud så sentimental jag blev nu.

G to the n to the ä to the l to the l

Hhhej
 
Kära dagbok.
 
Idag var en helt ok day. Jag jobbade på den minst bra positionen vilken är utomhus; det är när du styr upp alla köer samt jobbar vid hissen och river biljetter och skickar upp folk till där allt roligt börjar. Det är rätt drygt, speciellt när du jobbar i köerna och det är mycket folk och du måste försvara varför folk måste köa i en och en halv timme även om de redan har köpt biljetter. Folk håller dig ytterst ansvarig, och samtidigt som du förklarar dig hes dyker tiotals nya sällskap upp och ställer sig i en klunga för att vänta på samma förklaring. Det är rätt utmattande! Men det är det jobbet innebär och ibland kommer det gulliga gäster som gör det värt slitet. Nyckeln är att ha distans till det och hålla en lättsam ton, hålla med gästen om att det är jobbigt och vända kötiden till något positivt; "det är ju soligt ute ändå", eller "nu kan du ju öva på dina fotoposer". Men det mest värda är ju såklart alla fina kollegor som man kan tala ut hos på rasten när det blivit för mycket, eller över en öl efter jobbet för den delen.
 
Igår hade jag de gulligaste gästerna någonsin. De kom in med årskort, och hade två barnvagnar med sig som de var tvugna att lämna i entrén. När några av de vuxna i sällskapet var upptagna med det passade jag på att prata lite med ungarna i sällskapet då det var superlugnt, och de var så roliga. Ca 7-10 år gamla. Vi snackade om lite allt möjligt och kom såklart in på One Direction till slut; tjejerna var sålda på dem. Jag frågade dem alla vilka deras favoriter i gruppen var, fick skilda svar och berättade att min favvo är Harry Styles. Då säger en av tjejerna, högt och tydligt: "Visste du att Harry Styles har fyra bröstvårtor?" Jag brast ut i ett sånt gapskratt att en av mammorna fick be mig repetera vad hon sade, vilket jag gjorde och hon började skratta hon med. Så oväntad info från ett så ungt fan. De kom tillbaka för att säga hejdå innan de gick och de gjorde min dag.
 
Jag känner att jag blivit en slags medlare på jobbet. Jag har lärt känna folk från många olika avdelningar och får höra ganska mycket skvaller, även om de jag tycker om vilket alltid är jobbigt. Det blir ofta så att jag får förklara och försvara och utreda små missförstånd vilket känns så onödigt. Varför kan folk inte bara förstå varandra?
 
Ja ja. Jag kanske ska lägga upp lite bilder? Ja, så gör vi. Nästa inlägg blir det bilder i! Nu var det slutgnällt.

Helt golvad

HHHHhhHhhHeeeIIiiIIi
 
SHIT. Jag såg precis "Återträffen", Anna Odells film där hon tolkar hur det kunde ha gått om hon blivit inbjuden och kommit till återträffen med sin klass tjugo år efter nian. Otrolig film. Jag tycker att hon är fenomenal. Hon har en förmåga att virvla upp starka känslor trots sitt cool vilket är fascinerande. Hon fick mig att tänka på min egen skoltid. Hur enkelt det var men ändå så jävla svårt, och så känslan av att alla andra hade det så lätt, att en var den enda som led. Osäkerheten! Den styrde allt en gjorde och sa. Jag är helt mör nu, men den var skitbra. Kan verkligen rekommendera. Jag vill lära känna Anna Odell, vill veta allt om henne nu!
 
Jaja. Nu ska jag nog sova strax, är så galet trött. Den här helgen blev vi invaderade av galna små One Direction-fans som iofs var jättesöta men många och deras föräldrar var sura. Alltså: Långa köer, alla asförbannade på oss såklart. Sen var jag asförbannad igår också av olika anledningar men precis när jag låg och inte kunde sova pga det så ringde min bästa bästa bästa vän, min själsfrände och följeslagare, min vapendragare och kroppsdel, min grädde och mitt mos, min älskade fina underbara lilla JoseFIN och gjorde mig 100% glad igen. Som om jag var en simsgubbe som plötsligt fick sitt "humör"-behov helt tillfredsställt. Sjukt med vänner som kan göra så. Det är som magi. Mycket bra.
 
Sen var jag på Rollerdisco i fredags! Det är när man är på typ en klubb och har rullskridskor på sig hela tiden. Man rullar runt på "dansgolvet", man rullar till sitt bord, rullar till rökrutan och rullar till baren. Rullar överallt! Det var svinkul. Jag ramlade en gång bara men det var för att Amy drog i mig. Tokiga hon. Jaja! Nog om det. Gud vad jag längtar till Sverige nu. Jämt jämt jämt.
 
PUSS

Känner mig rik nu

Heeeej,
 
Har ni också fått skatteåterbäringen ELLER? Det har jag, det var fint, välkommet och välbehövligt. Jag glömmer jämt bort skatteåterbäringen så det är en så himla bra bonus och just i år blev den rätt fet alltså.
 
Sen hade vi ju förmånsmässa på jobbet igår där fi fick varsin gratis lott, och GISSA vem som vann storvinsten?? Carro van!! Yaay! Så jag ska få klättra upp på o2-arena med en kompis helt gratis! Sjukt kul! Speciellt med tanke på min nyfunna halvskräck för höjder (efter att ha kirrat en grej uppe i mammas o Anders mast på segelbåten i helgen, var lite shaky alltså), blir det ju en sjukt bra utmaning. Kostar runt 300 spänn styck annars också så det var ju nice att slippa pröjsa. YAY allt är ju gratis i London, musikaler och upplevelser!
 
Jag har ett eget litet Svenskt filmmaraton på G! Jag såg precis om Festival. Har ni sett den? Den är inte så jävla bra alltså men trots det måste den ha gjort avtryck; har sett den en gång innan bara vad jag minns men det sjuka är att jag kom ihåg den så väl, repliker och allting. Oh well. Den fick mig att längta så till Roskilde. Det kommer bli så härligt.
 
Igår såg jag om Lust och Fägring stor (ni vet den med Marika Lagerkrantz när hon spelar en lärare som har ett förhållande med sin elev). Där snackar vi bra film dock. Rysningar överallt.
 
Har ni fler tips på bra svenska filmer, hör av er!
 
Hej och hå lingonstrå

Yoyoyo!

Heeeej!
 
Vilken ruggig dag vi har här i London. Det är kallt och blåsigt och nu regnar det också. Tur att jag är hemma, ska sätta på nån gammal svensk klassisk film och bara njuta av att ha en lugn kväll.
 
Igår skulle det bli lugn kväll men PRECIS när jag kommit hem och slängt in en tvätt ringde fröken Wicks och ba "Hur fort går det för dig att ta dig till Charing Cross" och jag ba "Öh typ 40 minuter" och hon ba "Kan du springa? Jag har fribiljetter till The Bodyguard om 40 minuter". Och jag sprang! Inte för att jag hade längtat efter att se just den men hey, gratis är gott och jag hade dessutom inte sett Amy på flera veckor. Svettig och äcklig lyckades jag vara framme vid teatern med en hel minut till godo. Det var en bra föreställning (det är alltså en musikal baserad på filmen Bodyguard), musikal är väl egentligen inte min GREJ pga lite cheezy men det går ju inte att förneka att det märks att det ligger mycket arbete och pengar bakom. Sceneriet var väldigt bra, blir lika chockad varje gång, tjejen som spelade huvudrollen var en fantastisk sångerska men inte så mycket skådis (till hennes försvar är hon inte skådis utan var med i X-factor och det var hennes andra föreställning) och hon hade inte riktigt den där superstar-auran omkring sig, man köpte liksom inte riktigt att hon skulle föreställa en sexfaldig grammyvinnare. Jaja. Några i castet var dock helt fantastiska på alla sätt så allt som allt är jag nöjd att jag hann. Tack Amy <3
 
Idag efter jobbet var det Merlin Benefits Fair, en liten mässa på jobbet som handlade om vad för förmåner vi har som Merlin-anställda (alla var egentligen där för gratismat och goodybag). Stannade bara 40 minuter och nu är jag hemma.
 
Längtar tillbaka till Sverige, har haft två helt underbart magiska helger; förrförra var det möhippa för kusinen Anki (jag vet att jag skrev spa men det var bara vår cover story, blev ju tvungen att skriva det här i bloggen också pga fin-kusinen läser ibland ;) ) och det var såkalrt helt fantastiskt, vi drog till Visby och njöt av somamrvädret, drack vin, pratade om allt mellan himmel och jord och bara en himla massa lööööv. ÄLSKAR ER.
 
Förra var jag över för att gå på infomöte + prov för en utbildning jag sökt, SPÄNNANDE, håll alla tummar och grejer som ni har. Hann såklart också med lite mys med några av de närmaste. Blir alltid för hastigt dock, vill alltid ha MER av Stockholm. Saknar Stockholm!
 
Annars har jag inte gjort så väldans mkt. Eller jo, var på gruppintervju för bättre tjänst på MT:s igår, gick väl ok fast tre som söker den jobbar i princip redan som det så well well. Slim chances, men alltid nyttigt och värt ett försök.
 
Okidok, det var allt för nu, hej hej hej.

RSS 2.0