Typiskt.

Nu blev jag pigg igen. Eller det är väl bra men jag måste ju sova för typ en timme sen hehe. Men jag började koka potatis och slå in julklappar och det var så mysigt och så kom mina housemates och var gulliga och jaja nu är det som det är. Blablablaba ok nu ska jag fössöka sova gonatt. Härlig helg ändå.
 
MEN PLUS ATT JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD och sprallig, för snart kommer Jossan och sen ska jag få vara med min familj i flera dagar gaaah fatta den lyxen!? Har precis checkat in mitt Ryan Air-flyg och det gick bra och jag har skickat boardingkortet till Jossan som ska printa och ta med sig hit och ja så ere. Wiiie. Fata att jag ska ha nästan en vecka ledigt. Sex dagar. DET ÄR JAG VÄRD osv osv pusssss och kram.

Jävlar.

Jag har inte varit sjuk på evigheter nu - alltså sådär hysteriskt hypersjuk. Och nu blev jag plötsligt hängig, glansig på ögena, varm och har en konstig (såsaktig) konsistens på eeeh vissa substanser som kommer ur en plats på kroppen där solen aldrig skiner. Om man säger. Usch, förlåt för den detaljen. Jaha, vad gör man nu då? Jag har inte tid med det här. Imorgon ärre jobb och Tjockisjul med mina housemates, tisdag jobb och Hobbit 2 med min vän från Ripley's, onsdag jobb o rep m Andy, torsdag vet jag inte, sen på fredag kommer ju min älskling! Jag får helt enkelt ge Night Nurse ännu en chans och hjälper det inte får jag fake it till I make it. Wish me luck.

rimrimrim

Jaa hörrni. Då var julrimmen klara för i år de med. Kännz bra. Förra året, eller året innan det måste det ju vara? hade jag julsånger som tema dvs jag rimmade med melodier från några av våra mest älskade julvisor, och i år blir det såklart julrim på engelska. Jag tänkte generöst nog dela med mig av rimmet till presenterna mina gossar här i huset ska få, så kanske ni kan försöka gissa:
 

We all need food, now that’s for sure
It’s nice to cook, but hard to store
The fridge is quite small, but bigger than that
Is the problem – where are those boxes at?
In Carolines cupboard? Left at someones work?
Kitchen turned upside down, going berserk
Now let me equip you, my favourite boys,
With something far far better than toys.
Bring them to work, do it with pride
And not only about what’s inside
Us coming from different parts of this world
Will bring some variation to the contents preferred
But keep them away from the microwave’s heat
Or they’ll melt into a puddle of plastic meat

Mmmm nu kan ni allt undra! Imorgon ska de få dem så då ska jag säga vad det är.

Usch jag är lös i magen. Haha förlåt det ville ni inte veta förstås. Nä nu ska jag städa och göra fint. Sen måste jag slå in lite julisar.


IKEJA

Okej, mina housemates ba "Man kan ta en buss hela vägen till IKEA som går från precis där vi bor!" Det var en sanning med modifikation. Vet inte hur de tänker att bussen stannar vid IKEA när den inte ens är i närheten av att stanna vid IKEA? Som ni kanske hajar åkte jag fel med bussen och det var ett litet helvete att ta sig tillbaka. Men jag lyckades till sist! Jag handlade sjuka mängder julmat ska ni veta.
 
Imorgon ska jag bjuda på:
Krustader med renkött och pepparrotssås
Snittar med gravad lax och hovmästarsås
Snittar med Creme Fraiche (gräddfil finns inte här), rom, rödlök och en liten dillkvist
Sill
Köttbullar
Prinskorvar
Potatis
Skinka (fuskade här och köpte skink-skivor på Tesco, orkade inte laga till en hel och det kändes lite VÄL med en hel skinka bara för en middag där vi ska äta en amssa annat. Skivorna hade dock ett lager ströbröd på sig så det är nära den äkta varan)
Pepparkakor med mögelost
Lussekatter
Glögg
 
GUD så jag skämmer bort mina pojkar. Men det har de förtjänat.
 
Idag ska jag slå in mina julisar och städa och göra fint inför imorgon, men FÖRST ska jag njuta av lite godsaker jag handlade; ostar och proscuuiuoiutto och salami och oliver och lite sånt.
 
Vilken riktig myshelg detta har varit! Nu börjar julkänslan komma!

Julisar!!

Jag har hittat julklappar till alla nu! Andy var ett superbra stöd. Har SJUKT bra julklappar. Hittade fem till mig själv också. Skall slå in dem och ge dem till mig själv på måndag för då har vi multikulti-jul här i huset, alla ska bidra med mat från sitt eget land. Så imorgon blir det IKEA för att köpa svensk julmat! Wiie

Pheew

Heeej.
 
Vilken vecka den senaste har varit. Jag har först haft världens underbaraste helg med pappa (bilder kommer!) och sen ahr det varit en massa häng och mys med olika vänner. Så det har varit härligt! Ska vi se om jag kan komma ihåg allt jag gjort? OK, vi kör.
 
Måndag: Jobb och sen biovisning av filmen "elf" på biosalongen på jobbet, jag lyckades övertyga min kollega Hollie att hänga med. Först käkade vi middag på Nando´s, sen ett glas vin på the Met, sen bio. Sjukt mysigt. De hade ordnat så bra med snacks och en massa julstämning.
 
Tisdag: Ledig! Herregud vad gjorde jag då? Jomen just det, degade hemma lite, drog till Camden för att handla julisar, sen till the Met för att fira en jobbkompis som fyllde år. Rätt lugn tillställning. Han är så gullig dock, vill hemskt gärna lära sig svenska så han har en liten app som han kollar hela tiden och så försöker jag hjälpa honom också. I utbyte har han fått lära mig en massa roliga jätteengelska uttryck.
 
Onsdag: Jobb och sen säkerhetsvakternas julfest på the Met. Inte så lugn tillställning; alla blev rätt tankade och en av vakterna köper alltid supersnuskiga julklappar till sina kollegor. Mycket riktigt, penisar överallt!! Men det var kul. Jag hade en mycket bra kväll. Var smart och körde på svaga drinkar och dricka långsamt, hehe.
 
Torsdag: Jobb och sen träffa Andy. Jag hade bestämt att vi skulle titta på Ensam Hemma-filmerna och dricka glögg och så blev det. Vi drog hem till mig och käkade pasta och glass och sen glögg och pepparkakor med mögelost vilket han tyckte var lite skumt men ändå gillade. Sen var han världens finaste och gav mig en present; han jobbar med att rensa ut hus som folk ska flytta in i och då hittar han alla möjliga grejer, nu hade han hittat en sprojlans ny ljusslinga som visserligen var gräslig men jag gillar ju sånt och så hängde han upp den i mitt rum. Så det blev superjuligt. Då blev jag glad.
 
Fredag: Jobb, sen snabb drink på the Met (det är alltså stammishaket för alla på jobbet för det ligger precis vid t-banestationen), sen hem och kolla lite gamla julkalendrar sen sova tidigt.
 
Lördag: IDAG! Vaknade vid åtta, gick upp och kollade lite mer på gamla julkalendrar, diskade, lagade frukost länge, åt frukost länge, duschade länge, städade köket, mitt rum och badrummet (är helt slut nu), tvättade och nu ska jag klä på mig och fixa mig lite och sen blir det Westfield med Andy. Jag ska försöka handla mina sista julisar. ÖNSKA MIG LYCKA TILL haha ni som läser lär ju vara samma som jag ska köpa till så det ligger la i ert intresse, heh.
 
Sen vet jag inte vad jag ska göra ikväll riktigt. Kanke bara åker hem och vilar. Vill vara i form till på fredag för vet ni vad som händer då?
 
JOSEFIN KOMMER!!! Alltså då börjar ju min julledighet med världens bästa present, jag får ha min prinsessa här i två hela nätter och tre dagar, alltså ni anar inte hur mycket roligt vi ska ha. Insåg precis att jag inte planerat in så mkt alls men det behövs liksom inte för så länge jag har henne här är det aldrig tråkigt. Det är aldrig tråkigt när man är med Josefin. Hon är som underhållning på ben. ÅÅÅH nu pirrar det i hela mig.
 
Sen ska det bli så sjukt mysigt med jul hemma! AAAH! Jag har lite svårt att få julkänsla här på samma sätt som i Sverige, folk bryr sig inte lika mycket och de har inga för-traditioner såsom Advent eller Lucia. Saknar faktiskt Lussebullar fast jag inte tycker att det är så gott egentligen, haha.
 
Dock fick vi gratis julmat på jobbet till lunch häromdagen! Engelsk julmat alltså. Det var faktiskt sjukt gott! Potatis som var typ ugnsstekt, kalkon med tranbärssylt, stuffing, korv med bacon, brysselkål och kokta ärtor och morötter. Och så massor av gravy på det. Sen fick vi såna smällkarameller med en liten krona.
 
Nej hörrni nu ska jag försöka hinna käka nåt innan jag drar puss och kram!

Yes!!!

Kom precis hem efter en otroligt mysig kväll med min älskade pappa. Jag har varit nervös hela veckan att något skulle hindra hans flyg, speciellt eftersom det talades om en storm som dessutom verkade krocka med avgången, alltså jag har varit ett litet vrak. Så när det började nalkas avgång, verkade mycket riktigt stormen ha nått stockholm och arlanda och jag satt som en besatt hela dagen och kollade arlandas site för nyheter om avgångar och dylikt, och det var försening på försening och inställda flyg men till slut lyckades jag ändå hitta info om att pappas flyg verkade ha lyft, något försenat. Det räckte dock att veta att det hade lyft för här var det bra, klart väder så då kände jag mig lugn. Sen åkte jag till hans hotell och vi fick tag på varandra och jag visste att han hade landat och det var så underbart att få se honom, min lilla pappa, få krama på och prata med på riktigt.
 
Det visade sig att planet var överbokat också och att han blivit erdjuden typ 2 500 kr för att åka med nästa, och det planet blev försenat med flera timmar så jag är så glad att han kom med det ursprungliga. Fattar ni, det var på håret alltså!
 
Vi hade en toppenkväll, åkte till knightsbridge för middag, gick förbi harrods som ju är helt fantastiskt på kvällen, hittade en gömd italiensk restaurang som var grym. Sen gick vi till en liten pub och tog en öl och nu är jag här. Imorgon ska vi äta frukost på ett cafe som ligger nära hans hotell, sen promenera till mitt hus och sen gå runt i ealing och kolla, sen blire st pauls, borough market och tate modern och ja sen får vi se. Underbart helt enkelt!! Tack och lov att han kom fram. Är så glad för det.

Pappa kommer!

HEJ! Idag är jag så glad för pappa kommer! Jag har haft en klump i magen i flera dagar pga på vädret har de varnat om en storm och jag blev fett nervös att flyget skulle ställts in pga det men lyckligtvis har det startat, lite försenat men det gör ingenting. Så det är hurra!
 
Idag skypade jag med Josefin, det var mysigt. Hon är bra. Jag önskar att hon var här.
 
Det var väl det. Har haft en superbra vecka. Herrå,

RSS 2.0