Nu går allt fort

Haha jag lade precis upp en annons på Spareroom och redan har en man hört av sig och jag ska åka nu innan jobbet och titta! Är inte det otroligt? Håll tummarna nu för att det är bra.

Kommentarer
Postat av: Michelle Partyshaker

Hej Carro! Sitter här och läser din väldigt underhållande blogg! Har egentligen ingenting vettigt att kommentera om men min medmänsklighet fick mig att klicka på knappen att kommentera ;)
Hoppas verkligen du har det bra i London! Vet vilket jävla problem de kan vara med banker och liknande, hade samma problem när jag bodde i Australien. Men kämpa på, du gör de alla andra önskar att de vågade/orkade göra!! Kram på dig fining!!

Svar: Haha Michelle du är för snäll ;) ÅH nu kom jag att tänka på alla våra roliga dagar på jobbet tsm! Du o jag under paraplyet playing god cop bad cop, haha minns du det?Åh vad du är underbar, tack för de fina orden! De ba sögs in i mitt hjärta. KRAM!!
Dickany

2012-12-28 @ 15:25:18
Postat av: Nicole

Wihoooo! Berätta hur det gick!

Svar: Åh, haha sådär faktiskt. Men det känns OK ändå. Puss söto.
Dickany

2012-12-28 @ 16:47:16
Postat av: Mira

Nu har lusläst alla inlägg, du är go du! Puss på dig finis!

Svar: Åh fina Mira :) Taaack för det, hoppas det var kul läsning och PUSS! Saknar dig, kom och hälsa på snart vetja ;) Hälsa familjen från mig.
Dickany

2012-12-28 @ 17:35:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0