Bilder från veckan som gått.

I söndags hade jag en grym dag kan jag tala om. Jag och Andy gick till Natural History Museum för att kolla på djur och sånt och det var riktigt kul. Massor av konstiga djur, nu var det på det lilla viset att jag bara tog kort på fåglar:
Men det fanns också en massa annat att skratta åt och bli lite irriterad åt. Typ som rådjur (eller likn) med huggtänder och rävar som egentligen inte är rävar eller vargar eller nåt, vi fattade ärligt talat inte riktigt.
 
De hade en sån här också som var rätt söt:
Jossan! Visste du att det fanns såna här på riktigt??
 
Men det bästa-bästa-bästa på hela museet var naturligtvis den här:
Som fick mig att vråla rätt ut av glädje. De har ett stort rum med bara en massa dinosaurier och det var såklart svincoolt för jag älskar ju dinosaurier och i sista delen var det dinosaurie-leksaker och jag hittade den här!! Tror egentligen bara att tre av mina läsare överhuvudtaget förstår varför jag reagerade som jag gjorde över denna men ni vet. Åh. Och för er som inte vet så hade jag (fast Emil det var väl din egentligen som jag claimade rätt snabbt) en sån här när jag var liten som jag älskade så mycket. Han fick följa med till alla möjliga ställen. En pålitlig en, hade en mindre gummivariant i lila ett tag som var lite smidigare att ta med sig och därmed var med mig överallt (som mamma minns så väl) men som gick sönder så den här var liksom alltid favoriten, inget toppade den här. Min livskamrat. Andy tyckte att det var jätteroligt att jag blev så exalterad.
Här ser ni vad jag handlade häromdagen, superintressant! Eller, en sak handlade jag inte utan FICK av min gulliga mamma när hon var här och det är Kalles-tuben! Äntligen fick jag min äggmacka jag längtat så efter! Fotade inte äggmackan då jag åt den illa kvickt efter mödan att tillverka den men tror de flesta av er vet hur en sån ser ut.

Förresten visade jag ju aldrig semlan jag åt för typ hundra miljoner år sen! Den kostade typ tre pund (svindyr mao) så det måste jag ju såklart. I skenet av lyslamporna i vårt mysiga personalrum på jobbet intog jag denna och det såg ut såhär:
FY, vad gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0