Myshelgen nummer ett...

...inleddes i torsdags när min fina kusin Anki kom till stan för att mysa med sin fästis Fredrik (grattis och vilka FINA ringar!!) som varit här i jobb-ärende. Jag och Fredrik möttes upp först och tog en drink och inväntade Anki (jag ska bildbomda er men grejen är att det var Anki som tog alla bilder och jag ska sno dem så fort jag kommer åt) som kom alldeles nyflugen och så åt vi en supergod middag på ett ställe som jag inte vet vad det hette men som var väldigt trevligt på alla sätt. Efter tog vi ännu en drink i hotellbaren och sen rörde jag mig hemåt.
 
Fredagen startade med en härlig lunch på T.G.I Fridays (men sluta, man FÅR gå dit fast det finns i sverige också) varpå jag tyvärr var tvungen att gå och jobba. Kärleksparet tog sig en sväng på stan och jag väntade väl mest på att Cissi, min fina vän sen typ hundra år tillbaks känns det som, skulle komma! Till slut gjorde hon det också, dök upp i foajén på jobbet och det var som en dröm att få se henne efter så lång tid. Hon besökte museet och lite annat medan jag jobbade klart.
Nu ska ni jag bild-kaskad-kräkas och VARENDA en har Cissi tagit! Hon har också en blogg, som handlar om hennes liv men mest fitness och träning. Sjukt inspirerande!
Cissi är helt otroligt snygg ska ni veta. Eller det ser ni ju här ovan på bilden där hon står helt sjukt nöjd med sitt nyinköpta paraply. Åh, fin-Cissi! Sen står jag och ser muppig ut på jobbet.
När jag slutade så möttes vi upp och gick till Bella Italia, som är en restaurangkedja (skrivit om förut tror jag men faktiskt värt att nämna igen), och man ba GISSA VAD DE HAR FÖR MAT DÅ, just precis, italienskt. Sjukt gott och prisvärt, alltid bra service och mysig stämning.

HAHA nu skrev jag nästan Balle Italia. Men här är vi iaf, och myzer.
 
Efter detta mötte vi upp med Jossans lillebror Jocke, och hans kompis Micke som var här för o kolla fotboll. Vi gick först till en pub där jag o Cissi mest mös för att det var så kallt:
alltså kolla in den här människan, hur fräsch får man bli? Och så de där ögonen. Hon är dock redan haffad, och jag skulle inte rekommendera någon att ge sig in i den fajten för hon dejtar en av Gladiatorerna...
 
Sen gick vi vidare.
Lade mest upp denna för att få med Jocke också, han är där till höger. Hej Jocke!
 
Och det bar av mot The O Bar, ett ställe på Wardour street som jag hittade när jag var här och letade jobb. Mysig övervåning som känns lite som ett vardagsrum.
Jag rockade mössa inomhus och Cissi drack en alkoholfri drink som hette Virgin Pornstar. Paradox på den.

Sen drog vi oss hemåt för att vila inför nästa dag då det vaknades äkta engelsk hotellfrukost, starbuckskaffe och sen British Museum!
På British museum har de sjukt mycket grejer inte från storbritannien. Cissi kunde inte låta bli att röra vid sakerna. Det tyckte jag var gulligt. Jag vågar aldrig sånt.
 
Sen när vi tittat färdigt körde vi Camden!
Bild nr 1 är inte från Camden men jag ville bara visa ringen jag hittade som ser nästan exakt ut som min tatuering. Det tyckte jag var ballt. Nr 2 visar en glad Cissi på Camden Market bland alla coola (och ibland inte så coola) kläder och den sista ett par helt obegripliga skor. Ser ni att tårna pekar HELT neråt? Vem kan gå i dem? Folk som dansar balett jaja men är det verkligen common balett-stil att gå omkring med svarta lack-klackar? Jag fattade ingenting och inte Cissi heller.
SEN så åkte vi till hotellet och vilade (sköööööönt) och sist men inte minst drog vi till Leicester square för middag, öl resp. cola på Waxy's little sister, samt huvud-eventet för kvällen, biovisning av The Room med tillhörande frågestund med Tommy Wiseau och Greg Sestero (upphovsman, huvudrollsinnehavare, manusskribent, finansiör, regissör, och så vidare, respektive roll-innehavare).
Nu hamnade bilderna inte i den ordning jag ville men SKITSAMMA! Överst ser ni alltså Cissi, Greg Sestero, jag och så mannen-myten-legenden Tommy Wiseau. Helt magiskt. Innan ser man hur jag står i kö (alltså de är i oordning) och sist men inte minst herrarna under Question and Answer-sessionen som också var helt magisk. Ska återge allt i nästa inlägg).
 
Efter allt detta var vi helt slut så vi åkte till hotellet och tog en kopp te och sov. Cissi skulle upp helvetiskt tidigt för att hinna med sitt flyg och det kändes så tomt när hon hade åkt att jag hade svårt att somna om.
 
Så sjukt mysig helg och jag kan inte tacka nog för att folk vill komma och säga hej! Speciellt som nu när cissi faktiskt bara hade bokat resan för att vara här med mig, det betyder verkligen allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0